TheNoob Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Merhaba. Bilgisayarımın özelliklerini resminde. Bu bilgisayara Android kurulabilir mi? Prime OS, Chrome OS, Phoenix OS fark etmez. Dosya Ekleri fdknjf jhh.PNG 134 KB · Görüntüleme: 67 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2021
Merhaba. Bilgisayarımın özelliklerini resminde. Bu bilgisayara Android kurulabilir mi? Prime OS, Chrome OS, Phoenix OS fark etmez.
R russian.pancake Centipat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 498 6 Şubat 2021 #2 TheNoob dedi: Merhaba. Bilgisayarımın özelliklerini resminde. Bu bilgisayara Android kurulabilir mi? Prime OS, Chrome OS, Phoenix OS fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kurulur.
TheNoob dedi: Merhaba. Bilgisayarımın özelliklerini resminde. Bu bilgisayara Android kurulabilir mi? Prime OS, Chrome OS, Phoenix OS fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kurulur.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 6 Şubat 2021 #3 TheNoob dedi: Merhaba. Bilgisayarımın özelliklerini resminde. Bu bilgisayara Android kurulabilir mi? Prime OS, Chrome OS, Phoenix OS fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kurulabilir. Bence Phoenix OS kurun hem stabil ve daha güzel gözüküyor.
TheNoob dedi: Merhaba. Bilgisayarımın özelliklerini resminde. Bu bilgisayara Android kurulabilir mi? Prime OS, Chrome OS, Phoenix OS fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kurulabilir. Bence Phoenix OS kurun hem stabil ve daha güzel gözüküyor.
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 6 Şubat 2021 #4 TheNoob dedi: Merhaba. Bilgisayarımın özelliklerini resminde. Bu bilgisayara Android kurulabilir mi? Prime OS, Chrome OS, Phoenix OS fark etmez. Genişletmek için tıkla... Android yerine İlledelinux kurarsan seni daha çok memnun eder. İlledelinux Xfce kullanıma hazır illedelinux, GNU/Linux işletim sistemleri ve özgür yazılım sitesidir. gnulinuxfree.blogspot.com
TheNoob dedi: Merhaba. Bilgisayarımın özelliklerini resminde. Bu bilgisayara Android kurulabilir mi? Prime OS, Chrome OS, Phoenix OS fark etmez. Genişletmek için tıkla... Android yerine İlledelinux kurarsan seni daha çok memnun eder. İlledelinux Xfce kullanıma hazır illedelinux, GNU/Linux işletim sistemleri ve özgür yazılım sitesidir. gnulinuxfree.blogspot.com
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #5 TheNoob dedi: Merhaba. Bilgisayarımın özelliklerini resminde. Bu bilgisayara Android kurulabilir mi? Prime OS, Chrome OS, Phoenix OS fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kurulur, ama ben olsam Linux Mint Xfce 20.1 kurardım.
TheNoob dedi: Merhaba. Bilgisayarımın özelliklerini resminde. Bu bilgisayara Android kurulabilir mi? Prime OS, Chrome OS, Phoenix OS fark etmez. Genişletmek için tıkla... Kurulur, ama ben olsam Linux Mint Xfce 20.1 kurardım.
TheNoob Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #6 Mor Koşucu dedi: Kurulur, ama ben olsam Linux Mint Xfce 20.1 kurardım. Genişletmek için tıkla... Linux Mint'de Wine çalışmıyor diye biliyorum bir arkadaşım sürekli hata aldığını söyledi.
Mor Koşucu dedi: Kurulur, ama ben olsam Linux Mint Xfce 20.1 kurardım. Genişletmek için tıkla... Linux Mint'de Wine çalışmıyor diye biliyorum bir arkadaşım sürekli hata aldığını söyledi.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #7 TheNoob dedi: Linux Mint'de Wine çalışmıyor diye biliyorum bir arkadaşım sürekli hata aldığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Aslında çalışmalıydı ama sorun olmuş olabilir.
TheNoob dedi: Linux Mint'de Wine çalışmıyor diye biliyorum bir arkadaşım sürekli hata aldığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Aslında çalışmalıydı ama sorun olmuş olabilir.
TheNoob Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #8 Alt Linux kursam olur mu? Yalnız bir şey daha söyleyeyim, bu PC'de ekran kartı yok. Son düzenleme: 6 Şubat 2021