Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gün önce PC'nin anakartı arıza çıkardı ve yenisini aldım. İyi bir termal macun aldım ve işlemcinin üzerine sürdüm. Not: İşlemci fanı stok İntel fanıdır. PC'yı tam montajlayıp işi bitirdikten sonra sistemi açtım. Ve gördüğüm şey sistem boşta 58-72 derece arası geziniyor. İşlemci fanını çok sıkı şekilde takmışım. Sizce sorun fan'da mı ? Yeni bir fan almalı mıyım ? Sistemim şu:
Sisteminizde büyük ihtimalle virüs var. Çünkü boşta işlemci ve ram kullanımının başka bir açıklaması yok. Ya arkaplanda milyonlarca uygulama çalışıyor yada virüs var. Temiz bir format atmanızı tavsiye ederim.
Sisteminizde büyük ihtimalle virüs var. Çünkü boşta işlemci ve ram kullanımının başka bir açıklaması yok. Ya arkaplanda milyonlarca uygulama çalışıyor yada virüs var. Temiz bir format atmanızı tavsiye ederim.
Format attınız düzelmedi fan aldınız düzelmedi hala cpu cayır cayır yanıyorsa bence kasayı yan yatırın marketten 2 kilo et alın üzerinde pişirin. En azından bir işe yarar
Format attınız düzelmedi fan aldınız düzelmedi hala cpu cayır cayır yanıyorsa bence kasayı yan yatırın marketten 2 kilo et alın üzerinde pişirin. En azından bir işe yarar