Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gün önce PC'nin anakartı arıza çıkardı ve yenisini aldım. İyi bir termal macun aldım ve işlemcinin üzerine sürdüm. Not: İşlemci fanı stok İntel fanıdır. PC'yı tam montajlayıp işi bitirdikten sonra sistemi açtım. Ve gördüğüm şey sistem boşta 58-72 derece arası geziniyor. İşlemci fanını çok sıkı şekilde takmışım. Sizce sorun fan'da mı ? Yeni bir fan almalı mıyım ? Sistemim şu:
Kasanızın mükemmel bir ısı performansı olduğu için kokunun buraya kadar geleceğini tahmin ediyorum. Kokuyu alan arkadaşlar olarak bir örgüt kurup azerbaycana gelebiliriz
Arkadaşlar lütfen bilen varsa yardım etsin. İşlemci boşta 60-72 dereceleri görüyor. Napabilirim ? Virüs olabilir nedeniyle format bile attım ama yine işlemci aynı yük ve ısı değerlerinde
Arkadaşlar lütfen bilen varsa yardım etsin. İşlemci boşta 60-72 dereceleri görüyor. Napabilirim ? Virüs olabilir nedeniyle format bile attım ama yine işlemci aynı yük ve ısı değerlerinde
Benim bilgisayar ısınabilme özelliğinide kaybetti. Bilgisayar uyku moduna girince monitörle bağlantı kesiliyor 2 kere kapatıp açman lazım sen haline şükret bence
Benim bilgisayar ısınabilme özelliğinide kaybetti. Bilgisayar uyku moduna girince monitörle bağlantı kesiliyor 2 kere kapatıp açman lazım sen haline şükret bence