Oyun E5700 GT430 Valorant'ta FPS düşmesi

Cnzxr

Decapat
Anakart: MSI G41M p26.
Ekran kartı: NVIDIA GT430.
Islemci: Kotu Intel Dual Core e5700.
RAM 4 GB dusuk MHz. Sizce işlemci mi değiştirsem daha iyi olur yoksa RAM'i 8 mi yapsam? Bazi yerde gorduklerm islemci kotu bile olsa RAM yukseltmek daha iyi olur Valorant icin diyenler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belleği 8 GB yaparsan oyun daha rahat edecektir ama genel olarak ne işlemcin ne de ekran kartın Valorant için yeterli değil.

Oyunda bakinca ekran karti ile hiçbir sorunum yok sitesinde de yetiyor. Macta tek problem yapan islemci ile RAM. Benm ekran kartindan daha kotusunu oynayip RAM'i islemcisi biraz dha iyi olan arkadasim cok akici sabit oynuyordu. Ben suanlik islemci veya RAM dusunuyorum en son ekran karti benim icin.

O zaman Core2 Quad bir işlemci alabilirsin. Muhtemelen anakartın destekliyordur. Q6600 veya Q9400 olabilir.

O zaman Core2 Quad bir işlemci alabilirsin. Muhtemelen anakartın destekliyordur. Q6600 veya Q9400 olabilir.

Intel Core 2 Quad Q8300 destekliyordur galib/a 4 cekirdek 1333MHz 500 TL filan iyi midir yeter mi cok teşekkür ederim bu arda.

O işlemcinin edeceği para 150 lira falan.

Tek başına 500 TL çok pahalı o işlemci için. Q9400 alabilirsin.

Hiç bilmiyorum vallahi anlamadim icin pahalimi degilmi peki o islemci anakartima olur mu?

O işlemcinin edeceği para 150 lira falan.

Peki benim anakarta oneriniz nedir?

Hiç bilmiyorum vallahi anlamadim icin pahalimi degilmi peki o islemci anakartima olur mu?

Peki benim anakarta oneriniz nedir?

Bazi konularda gordumde kotu diyorlar ediyorlar anakart degistirin en iyisi diyorlar. Anakart degistir demesin kimse rica ediyorum. Degistirebilecek olsam zaten soylerm simdiden söyleyeyim bazilari gelip yaziyor öyle.

Son düzenleme:
Hangi siteden bakıyorsun bilmiyorum ama Sahibinden'de veya Letgo'da 200 TL'den daha ucuza bulabilirsin.

Mesela bu var: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...m-onbellek-2.66-ghz-1333-mhz-1092981359/detay

Güvenli e-Ticaretle alayım dersen de bu var: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tel-core2-quad-q9400-islemci-1082046460/detay

Ya Türkiye'de degilm 6. ay geleyeceğim alacağım şey garanti duzgun olsun diye Hepsiburada Trendyol gibi yerlerden bkiyorum Türkiye gelince gittigim bilgiyarcilarada soracağım edeceğim. Sahibinden sknti yapar belki gibime geliyor hiç ugrasmadim oyle seyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…