Oyun E5700 GT430 Valorant'ta FPS düşmesi

Söylemiş olduğun herhangi bir şekilde mantıklı değil çünkü üretimi bitmiş ürünler, sıfır bulabileceğin ürünler değil bunlar. Hepsiburada veya Trendyol'da satılıyor olması da sıfır olduğu anlamına gelmiyor. Genelde piyasadakileri toplayıp kendileri 3-5 karla daha pahalıya satıyor. Daha fazla para vermeyi göze alıyorsan beni ilgilendirmez o kısmı ama Sahibinden'den ile Trendyol'dan aldığın arasında bir fark olmayacak.

Yok hayir zaten 0'dan dolayi demiyorum teslimat isi veya islemcide bir sorun çıkar mı kaygisi var.

Yok hayir zaten 0'dan dolayi demiyorum teslimat isi veya islemcide bir sorun çıkar mı kaygisi var.

Fiyat olarak cok fark varmis gercektende.

E yani burada da karşındaki kişiyle diyaloğuna bağlı. Birkaç sene önce 2. elde çok ürün alıp satıyordum. Kaldı ki işlemci, bilgisayarda bozulabilecek en zor bileşendir. AMD işlemcilerde bile bir iki pini kopmuş olsun çalışmasında sorun olmuyor.

Tamamdir o zaman sahibinden Param Güvende seyiyle aliyim bilmiyorum ne oldunu ama hallederim cok fiyt farki var oradan almam daha iyi olacak.

Tamamdir o zaman sahibinden Param Güvende seyiyle aliyim bilmiyorum ne oldunu ama hallederim cok fiyt farki var oradan almam daha iyi olacak.
Sahibinden şart değil. Letgo'da konumu seçip mesajlaşırsın birisiyle. Anlaşırsanız gidip test eder öyle alırsın. Geçenlerde birisine 2. el RTX 3090 aldırdık mesela

Sahibinden şart değil. Letgo'da konumu seçip mesajlaşırsın birisiyle. Anlaşırsanız gidip test eder öyle alırsın. Geçenlerde birisine 2. el RTX 3090 aldırdık mesela.

Seyi soracağım Param Güvende ile alacağım fakat Türkiye'ye gelicegim icin yanimda PC olamacak islemcide sorun var midir yok mudur gozle anliyabilir miyim veya bir bilgisayarciya goturup test filanmi ettirmeliyim.

Seyi soracağım Param Güvende ile alacağım fakat Türkiye'ye gelicegim icin yanimda PC olamacak islemcide sorun var midir yok mudur gozle anliyabilir miyim veya bir bilgisayarciya goturup test filanmi ettirmeliyim.
Gelince alsan daha iyi olur. Zaten piyasası anlık değişen ürünler değil bunlar. Öyle bir durumda ise satıcıyla konuşup işlemciyi onda test edebilirsin.

Gelince alsan daha iyi olur. Zaten piyasası anlık değişen ürünler değil bunlar. Öyle bir durumda ise satıcıyla konuşup işlemciyi onda test edebilirsin.

Yanlış anladin galiba. Türkiye gelince alacağım zaten ama Türkiye'de degil bilgisayar onu demek istedim. Saticiyla nasıl test edebilirim bilgisayar videosu olarakmi diyorsun. Param Güvende ile bireyysel birinden alinca 2 gun surem var o sure icinde bilgisayarciya baktirsam etsem daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…