E5700 HD 6570 PUBG Mobile çok fazla kasıyor

BaşaraJAXın

Decapat
Tencent Emualtor üzerinden PUBG Mobile oynuyorum işletim sistemi özelliklerim şunlar:
İşlemci: Intel Pentium Dual Core E5700 3.00GHz
RAM: 4 GB
Ekran Kartı: AMD Radeon HD6570 2GB
İşletim Sistemi: 64 bit
Windows 10 Pro
Oyun içi çoğunlukla kasmalar oluyor, her şeyi denedim ama kasmaları bir türlü gideremedim. Sizce ne yapmam lazım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pubg Mobile PC'de Kasma Sorunu Çözümü Pubg Mobile PC'de Kasma Sorunu Çözümü - Mobil Oyun Haber işe yarayabilir dene istersen

Qore 2 quad serisi işlemci takarsan rahatça oynarsın işlemcinin gücü oyuna yetmiyor. Aynı ekran kartının 1gb olanı bende var adam görünce oyun donuyor. Maalesef güçlü bir ekran kartı değil gt 730 gddr5 veya hd serisi gddr5 bir ekran kartı çok daha rahat oynamanı sağlar. Birde ramlerin hızını da belirtebilirmisin ?
peki ne tür bir işlemci almam lazım yardımcı olabilir misiniz?
Anakartının modelini yazarsan uygun işlemciler söyleyebiliriz.

Son düzenleme:
Aga bende i5 2310
Asus ph61 mx anakart
6 gb ram 1333mhz
Ati radeon hd 6560 1gb ekran karti var ben bile kasmadan oyanayamiyordum sildim.
Bugun temizlik yaptim bilgisayara tekrar deneyeceegim 8 yillik bilgisayar

Ekran kartini bu halde buldum ddd

Konu sahibi bende de aynı parçalar var bende aynı konuyu açtım. Quad Core'ye geç ben geçiceğim ve belleği 4gb yapacağım.
Poe ama ekran kartı resminde sağdda 2GB işaretli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…