E5700 işlemciye R7 360

Destoyerofmom

Hectopat
Öncelikle r7 360 ekran kartını seçtim. Fiyatı da bütceme uygun fakat sistemim bu kartta yetersiz kalır mı ?

Sistemim:

GA-G41MT-S2PT anakart
İntel E5700 işlenci
4GB DDR3 1333MHz RAM
420 watt PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardes Everest alip hayatinin hatasini yapma :D. Everest, 7-15 yas cocuklari kandiran, kalitesiz, hava sirkulasyonu olmayan, PSU'lari infilak eden, süs bir marka. Hadi anladim illa gorunusten dolayi Everest kasa aldin nr kadar kalitesiz olsa da ama asla PSU'sunu alma. Sonra neden infilak etti felan diye de konu acma. Butun Technopat forumu sana Everest'ten uzak dur der.

İşlemciyi en az Q6600 ile değiştirilmelisiniz. Sakın Everest gibi bir markaya görünüşünden aldanıp alma. Hayatının hatasını yaparsın sonra kasam bombardıman yapılırcasına titriyor dersin.

İşlemciyi en az Q6600 ile değiştirilmelisiniz. Sakın Everest gibi bir markaya görünüşünden aldanıp alma. Hayatının hatasını yaparsın sonra kasam bombardıman yapılırcasına titriyor dersin.
teşekkürler zaten ekran kartı alırken quad bi işlemci alacağım fiyatıda dusük bir işlemci ayrıyeten bana kasa+psu tarafından bı öneriniz varmı ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı