U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 481 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 28 Ağustos 2021 #11 zeki1981 dedi: Sisteminizde HDD mi var SSD mi var bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çok fazla bilgisayar bilgim yok, yazılımcıyım ben.
zeki1981 dedi: Sisteminizde HDD mi var SSD mi var bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Çok fazla bilgisayar bilgim yok, yazılımcıyım ben.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 28 Ağustos 2021 #12 MuhammedA dedi: Acemi olamaz mı? Herkes bir Technopat değil. Genişletmek için tıkla... İlk mesajda tüm özelliklerini yazmış PC'nin ona dayanarak yazdım yoksa kötü niyet yok tabii ki de. usena dedi: Çok fazla bilgisayar bilgim yok, yazılımcıyım ben. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden disk sürücüleri ekranını buraya atın bakalım.
MuhammedA dedi: Acemi olamaz mı? Herkes bir Technopat değil. Genişletmek için tıkla... İlk mesajda tüm özelliklerini yazmış PC'nin ona dayanarak yazdım yoksa kötü niyet yok tabii ki de. usena dedi: Çok fazla bilgisayar bilgim yok, yazılımcıyım ben. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden disk sürücüleri ekranını buraya atın bakalım.
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 481 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 28 Ağustos 2021 #13 zeki1981 dedi: Sisteminizde HDD mi var SSD mi var bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... HDD olduğunu az önce öğrendim. zeki1981 dedi: İlk mesajda tüm özelliklerini yazmış PC'nin ona dayanarak yazdım yoksa kötü niyet yok tabii ki de. Aygıt yöneticisinden disk sürücüleri ekranını buraya atın bakalım. Genişletmek için tıkla... Yine de atayım dedim. Belki hata yapmışımdır.
zeki1981 dedi: Sisteminizde HDD mi var SSD mi var bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... HDD olduğunu az önce öğrendim. zeki1981 dedi: İlk mesajda tüm özelliklerini yazmış PC'nin ona dayanarak yazdım yoksa kötü niyet yok tabii ki de. Aygıt yöneticisinden disk sürücüleri ekranını buraya atın bakalım. Genişletmek için tıkla... Yine de atayım dedim. Belki hata yapmışımdır.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 28 Ağustos 2021 #14 usena dedi: HDD olduğunu az önce öğrendim. Genişletmek için tıkla... Biraz yavaş kalır ama W7'ye nazaran yine de 8.1 iyidir. usena dedi: HDD olduğunu az önce öğrendim. Eki Görüntüle 1151542 Yine de atayım dedim. Belki hata yapmışımdır. Genişletmek için tıkla... Evet 500 GB HDD dediğim gibi.
usena dedi: HDD olduğunu az önce öğrendim. Genişletmek için tıkla... Biraz yavaş kalır ama W7'ye nazaran yine de 8.1 iyidir. usena dedi: HDD olduğunu az önce öğrendim. Eki Görüntüle 1151542 Yine de atayım dedim. Belki hata yapmışımdır. Genişletmek için tıkla... Evet 500 GB HDD dediğim gibi.