E5700 Sisteme RX 460

%10-15lik bir performans için 136 tllik fark vermenize değmez bence. Sonuçta eski nesil işlemciler fakat tabi ki siz bilirsiniz
Anladım hocam tekrardan teşekkürler.
Q9550 iyi bi işlemci alırsan seni üzmez eğer kafana yatarsa bütçen aşmaz ise almanı öneririm. O kadar veremem diyosan q6600 de alabilirsin. Karar senin.
Öneriniz için teşekkür ederim. Yalnız bi de Q8400 var üçünden birini alacağım ama bi türlü karar veremedim

Şöyle söyliyim sen şimdi ekran kartı ve işlemci alıp ben 2-3 sene daha kullanıcam diyosan almışken iyisini al derim. Yok ben 1 seneye yeni sistem dizicem diyosan q8400 al geç derim. Xeon a gerek yok o kadar sonuçta ölü yatırım olucak işlemci için mesela böylede düşün yani

Benchmark testlerine bakabilirsiniz.

E5440 daha az güç tüketiyor.
Evet biraz araştırdım iyi olduğu belli ama 771 soket 775 sokete uydurmak için baya işlem gerektiriyormuş.

Hocam anladığım kadarıyla Q9550 yi daha çok öneriyorsunuz. Sanırım içlerinde en iyisi de o. İlerde ne olur bilemem ama kaldırırsa kullanabildiğim kadar kullanırım.

O işlemciyle darboğaz yapması çok büyük ihtimal işlemcinizi değiştirirseniz Q9550 yapıp RX 460 taka bilirsiniz!

Yardım edebildiysem ne mutlu bana. Şimdiden hayırlı olsun demek isterim. Umarım yıllarca sorunsuz kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…