E5700 sisteme Windows sürümü önerisi

Kerim Demirel

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Benim sistem Windows 8.1 Pro yüklü. Sistemde ara ara mavi ekran hatası...mesela kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyor, sonra DLL hataları... Oyun kurarken falan... Daha sonra internete bağlanmama hataları... Xbox oyunlarını bazen açmama hatası falan var. Sizce Windows 7 mi yüklemeliyim yoksa Windows 10 mu, yoksa temiz bir format ile Windows 8.1 tekrar denemeli miyim? Benim için oyun performansı da önemli. Ayrıca sistemim şu şekilde: 3GB DDR3 RAM, Intel Pentium E5700 3.0GHz, 1TB 64MB 7200RPM hard disk, Intel G41 Express chipset ekran kartı. Cevaplarınızı bekliyorum.

En optimize sürüm Windows 10 home sürümü pro versiyonunda gereksiz programlar bulunuyor. Tavsiye etmiyorum ama internette Windows 10 lite adlı tamamen temizlenmiş sürüm bulunuyor fakat bu Microsoft tarafından resmi bir sürüm değil kullanmanız sizin kararınıza kalmış ama bariz hız farkları bulunuyor.

Ya sen Windows'u bozmuşsun ya da donanım da sorun vs olabilir. Problem bunlardan kaynaklı mı çözmeye çalış.

DLL dosyalarını internetten mi indiriyorsun? Sürücülerini nereden/nasıl indiriyorsun? HDD modeli nedir, kaç yıllık? Windows korsan mı?

Windows orjinalmi tam bilmiyorum bende 1ay felan İnternet sıkıntısı vardı o ara bilgisayarcı ya kurdurdum dll dosyalarını internetten indirdim

Windows 7 64 Bit daha iyi gibi geldi.
Haklısınız ustam anakart 8gb ram destekliyor hem ram alınca format atmak zorunda kalmam

Windows 10 home sürümünü yeni duydum ustam eyvallah

Windows orjinalmi tam bilmiyorum bende 1ay felan İnternet sıkıntısı vardı o ara bilgisayarcı ya kurdurdum dll dosyalarını internetten indirdim
İnternetten DLL dosyası indirmeyin, sorun buradan çıkıyor herhalde. İndirdiğiniz DLL dosyaları Windows sistemini bozar.

Tekrardan format atmanızı öneririm. Windows 8.1'i Microsoft'un sitesinden indirin. DLL dosyalarını indirmek yerine VC paketlerini kurun. Sürücüleri yüklemek için ise DriverIdentifier kullan.

Eyvallah usta 8.1 ile yola devam ozaman iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…