E5700 tabanlı sistem Windows XP ses sorunu

godxavc

Hectopat
Daha fazla  
Resimlerle anlatıyorum. Her şey yapılı ama ses yok ve PC açılırken" Unknown CPU detected! Update BIOS to unleash its full power" bu hatayla karşılaşıyorum lütfen yardım eder misiniz?
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
8.JPG
1.JPG

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    94,3 KB · Görüntüleme: 517
  • 2.JPG
    2.JPG
    131,5 KB · Görüntüleme: 197
  • 3.JPG
    3.JPG
    108,6 KB · Görüntüleme: 211
  • 4.JPG
    4.JPG
    108,1 KB · Görüntüleme: 220
  • 5.JPG
    5.JPG
    102 KB · Görüntüleme: 167
  • 6.JPG
    6.JPG
    107,5 KB · Görüntüleme: 251
  • 7.JPG
    7.JPG
    130,4 KB · Görüntüleme: 195
  • 8.JPG
    8.JPG
    131,8 KB · Görüntüleme: 220
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle XP'ye destek vermiyoruz. O kadar kötü bir sisteminiz de yok zaten. Sisteminize 2 GB bellek daha eklerseniz, Windows 10 X64'e geçebilirsiniz. VIA chipset anakartlarda sorun çıkartabiliyor Windows 10. BIOS güncelleyip deneyiniz. Eğer sorun yaşarsanız, sorun çözülene kadar idare edecek Win8.1'e geçebilirsiniz.
Kesinlikle bu saatten sonra Windows XP önermiyoruz. Sisteme yazık.

Öncelikle XP'ye destek vermiyoruz. O kadar kötü bir sisteminiz de yok zaten. Sisteminize 2 GB bellek daha eklerseniz, Windows 10 X64'e geçebilirsiniz. VIA chipset anakartlarda sorun çıkartabiliyor Windows 10. BIOS güncelleyip deneyiniz. Eğer sorun yaşarsanız, sorun çözülene kadar idare edecek Win8.1'e geçebilirsiniz.
Kesinlikle bu saatten sonra Windows XP önermiyoruz. Sisteme yazık.

Bu sistem hiçte iyi değil ve ram yüklemek de problem DRR2 ram destekliyor anakart çok eski bu sistemi değiştireceğim yalnız 2 ay filan bununla idare etmek zorundayım oyun filan oynamıyorum ama ses şart yani problemim sistem değil aslında ses problemi. ve biosu güncelleme konusunda bilgi alabilirmiyim?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı