E5700 ve R7 240 İçin 230W PSU Yeter mi?

Ali Gök

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. E5700, 2GB RAM, 230W PSU ve 300 GB HDD'ye sahibim. Bu sisteme
R7 240 ve 2 GB RAM takarsam, PSU yeterli olur mu?

Ayrıca, CS:GO ve LoL oyunlarını darboğaz yapmadan +60 FPS oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sistemde RAM yok sanırım sadece 2 GB ekleyeceksiniz? Ben ekran kartsız 60 FPS alıyorum o kart performanslı bir kart +60 FPS alırsınız. Normalde PSU değeri yeterli fakat siz fotoğrafini çekip atarsanız daha net konuşabiliriz. İşlemcinizi yükseltmek çok büyük etki eder maddi olarak bir bütçeniz varsa onu da belirtin. İyi geceler.

2GB RAM Var zaten 2 GB daha takacagim islemciyi e5450 olarak düşünmüştüm ilk bu islemciyle deneyim sorun cikmazsa e5450 alirim

2GB RAM Var zaten 2 GB daha takacagim islemciyi e5450 olarak düşünmüştüm ilk bu islemciyle deneyim sorun cikmazsa e5450 alirim

Evet mantıklı olanı yaparsınız e5450 alacaksanız PSU değiştirmeyi unutmayın. Şimdiden hayırlı olsun, bir sorun çıkarsa buraya tekrar yazabilirsiniz.

r7 240 güncel oyunlarda 15-20 fps sınırlarına dayanan bir kart e5700 ve 230w psu ise bilgisayarı ileride yükseltmeye kalktığında hemen değişeceğin parçalar olacaktır bunun yerine ileriye dönük daha iyi performanslı bir sistem toplarsan senin için daha uygun olur

Evet mantıklı olanı yaparsınız e5450 alacaksanız PSU değiştirmeyi unutmayın. Şimdiden hayırlı olsun, bir sorun çıkarsa buraya tekrar yazabilirsiniz.
Grafik kartı almak için iyi bir zaman olabilir - Kripto Para Haber
Dogrumudur ona alirim ekran kartini
Para biriktirdim biriktirdim dolar yukseldi o yuzden bunu hapmaya karar verdim zaten gta 5 pubg gibi oyunlari degilde csgo lol gmod gibi oyunlar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…