E5700 Win10 Kaldırır mı?

gökhan keser

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımda Win 7 var.
Win 10'a yükseltmek istiyorum ama kasma donma yapar mı merak ettim. Herhangi bir şey yüklemiyorum browser oyunu oynuyorum. FPS'i güzel alıyorum ama 10'a geçmeli miyim bilmiyorum.

İşlemci Pentium Dual Core E5700 3.0GHz 2(CPUs)
4 GB RAM
Ekran kartı ATI Radeon HD 7350

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçebilirsiniz ama HDD'nin biraz iyi olması veya SSD olması Windows 10'un akıcılığı için önemli bir kriter. Onun dışında sistem yeterli olacaktır. Windows 10, bu tarz sistemlerde sorun çıkarmıyor.

Kasma veya donma olması daha çok sabit disk kaynaklı oluyor. Arka plan uygulamaları olmazsa sorun olacağını zannetmiyorum.

Önemli olan boş alandan ziyade tepkime süresinin düşük olması ve hızının ortalama düzeyde olması. HD Tune adlı programla test edebilirsin.

nasıl test ediceğim programı indirdikten sonra bıraz yabancıyım pc ye sadece oyun oynuyorum
Önemli olan boş alandan ziyade tepkime süresinin düşük olması ve hızının ortalama düzeyde olması. HD Tune adlı programla test edebilirsin.
hata veriyor ?
şöyle bir hata aldım yardımcı olurmusunuz ne oluyor bu korkmaya başladımm

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    30,3 KB · Görüntüleme: 117
  • Adsız2.png
    26,7 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Technopat'ta daha önce açılmış olan şu linkteki konuya bakılırsa HDD'nin ömrü bitmiş gibi. İstersen okuyabilirsin.
verdiğin linkteki gibi değil ki benimki 2 hata veriyor error scan yaptım 2 tane kırmızı ktu oldu biraz araştırma yaptım formatla düzeleçeği söylenşyor fakat kaafa karıştırıgı için vazgeçtim .s şimdilik bi sıkıntı cıkarmıyor zaten şimdi aasıl sorum win 10 yaparsam bu işletim sistemini nasıl bir geri dönüş alırım .s ?

Benim işlemci seninkiyle aynı 4 GB RAM sorunsuz çalışıyor.
Benim işlemci seninkiyle aynı 4 GB RAM sorunsuz çalışıyor.

Birkerebile mavi ekran almadım.

Tabii ki kaldırın Windows 11 Pro bilekaldırır Benin sistemde seinkiyle aynı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…