Ender K Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 163 Çözümler 3 Yer Bilencik, Türkiye 4 Mayıs 2023 #1 RAM 4096 MB Ekran kartı Intel(R) G41 Express Chipset İşlemci Pentium(R) Dual-Core CPU E5800 @ 3.20GHz (2 CPUs) Merhaba arkadaşlar. Benim Minecraft neden bilmiyorum açılmıyor ve böyle bir hata veriyor. Görseli şimdi paylaşıyorum.
Merhaba arkadaşlar. Benim Minecraft neden bilmiyorum açılmıyor ve böyle bir hata veriyor. Görseli şimdi paylaşıyorum.
Çözüm A A ardaxx0 4 Mayıs 2023 Ender K dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim Minecraft neden bilmiyorum açılmıyor ve böyle bir hata veriyor. Görseli şimdi paylaşıyorum.Eki Görüntüle 1766336 Genişletmek için tıkla... İşlemciniz veya ekran kartınızın sürümünden kaynaklı kaldırmıyor.
Ender K dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim Minecraft neden bilmiyorum açılmıyor ve böyle bir hata veriyor. Görseli şimdi paylaşıyorum.Eki Görüntüle 1766336 Genişletmek için tıkla... İşlemciniz veya ekran kartınızın sürümünden kaynaklı kaldırmıyor.
A ardaxx0 Yoctopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #2 Ender K dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim Minecraft neden bilmiyorum açılmıyor ve böyle bir hata veriyor. Görseli şimdi paylaşıyorum.Eki Görüntüle 1766336 Genişletmek için tıkla... İşlemciniz veya ekran kartınızın sürümünden kaynaklı kaldırmıyor. Artı 1 Eksi Çözüm
Ender K dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim Minecraft neden bilmiyorum açılmıyor ve böyle bir hata veriyor. Görseli şimdi paylaşıyorum.Eki Görüntüle 1766336 Genişletmek için tıkla... İşlemciniz veya ekran kartınızın sürümünden kaynaklı kaldırmıyor.
KS KS Ender K Decapat Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 163 Çözümler 3 Yer Bilencik, Türkiye 5 Mayıs 2023 #3 ardaxx0 dedi: İşlemciniz veya ekran kartınızın sürümünden kaynaklı kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. ardaxx0 dedi: İşlemciniz veya ekran kartınızın sürümünden kaynaklı kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... A hem de ne yaparsam duzelir secenekleri sunar misin? Son düzenleme: 5 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
ardaxx0 dedi: İşlemciniz veya ekran kartınızın sürümünden kaynaklı kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. ardaxx0 dedi: İşlemciniz veya ekran kartınızın sürümünden kaynaklı kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... A hem de ne yaparsam duzelir secenekleri sunar misin?