E6200 ve GT 630 4 GB sistemin performansının değişmesi

drogbaformalı

Decapat
Arkadaşlar eski bilgisayarımda orta grafiklerde GTAV oynayabiliyordum sonra bir şey olmuştu hatırlamıyorum ama format attırmıştık galiba. Sonra da GTA V'i yüklemiştik. GTAV'i açtığımızda inanılmaz kasıyordu, düşük ayarlarda bile taşımıyordu, geç açılıyordu, açıldıktan sonra kendini zor topluyordu. Ben bir parçasını değiştirdiğini düşünüyorum.

Bilgisayarımın özellikleri:
-GT 630 4 GB.
-Intel Core E6200 (tam hatırlayamadım)
-4 GB RAM.
-ASUS P5KPL AMSE.

GTA V kasıyor diye termal macun sürmüştük, işlemciyi ve ekran kartını söküp ayrıntılı bir şekilde temizlemiştik fakat yine de fayda etmemişti.

Sizce sebebi ne olabilir?
Sizce de değiştirmiş olabilir mi?

Mahalle bakkalından her şey beklenir.

Eğer parça değişmemişse bile o sistemle GTA 5 oynamak imkansız. 2 yıl önce nasıl oynuyordunuz çok merak ettim. GT 730 ve Q9400 bile zar zor 30-35 FPS verirken o sistemle oynayamazsınız.

Oyunlara güncelleme geldikçe son çıkan ekran kartlarını desteklemeye başlıyorlar ve bu yüzden de oyunların eski ekran kartlarında optimizasyonları bozuluyor.

2-3 yıl önce CS:GO tost makinesinde bile oynanabiliyormuş mesela. Ama şuan öyle değil.

Yani demek istediğim, şuan ki GTA V'ye sisteminiz yetmiyor.

Mahalle bakkalından her şey beklenir.
Parça değişikliği olsaydı tanırım diye düşünüyorum çünkü bilgisayar 9 yıldır bende.
şuan değil zaten bu çok eskidendi 3 yıl önce

Parça değişmemiş ise 3 YIL önce hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz ve şu an hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz?

ilk önce bu sorularıma cevap verin sorun bulamazsam eğer parçanında değişmediğini varsayarsak gta 5 update'den sorun

Bir süre önce windows 7 kullanıyordum ve sonra bir bildirim gelmişti ve şöyle yazıyordu " Windows 10 denemek ister misiniz ?" gibi ve bende evet demiştim sonra bir kurulum yaptı bilgisayar kendi kendine ve windows 10 oldu.

Windows 10'un tam sürümünü bilmiyorum fakat sağ altta "etkinleştir" gibi bir yazı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…