E6300 işlemci GT 730 kaldırır mı?

Bütçe
max 1000

retrodogukan

Hectopat
Yer
Menteşe
RAM: 3GB.

Anakart adı: Foxconn G31MVP/G31MXP.
İşlemci (CPU türü): Dualcore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 X 267)

GT 730, 4 GB ekran kartı almayı düşünüyorum. Donanımdan anlamadığım için sizlere sorayım dedim. Şu an pcmde ekran kartı yok. Oyunlarda, sistemde, tarayıcılarda donma, internet oyunlarında düşük FPS alıyorum. GT 730 4 GB alsam pcmde oyunları yüksek FPS vesaire alır mıyım?

(ETS 2, L4D2, CS 1.6 gibi oyunlarda düşük/orta ayar olsa bile 60 ve üzeri FPS almak istiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ilk önce işlemci değiştirmelisin core 2 quad q6600 veya q8200 olabilir
Ekran kartı ise Gtx 650 veya 650 ti takabilirsin.

Ekra kartı 1gb o bana yetmez. Bana 3-4gblik önerseniz ve işlemci az daha gelişmiş olsa @LoverOfDeath
@LoverOfDeath 2. El 3-4 gb lik ekran kartı önerir misin. Birde işlemci de az gelişmiş olursa iyi olur

Son düzenleme:
Ekra kartı 1gb o bana yetmez. Bana 3-4gblik önerseniz ve işlemci az daha gelişmiş olsa @LoverOfDeath
@LoverOfDeath 2. El 3-4 gb lik ekran kartı önerir misin. Birde işlemci de az gelişmiş olursa iyi olur
O anakarta takılacak en iyileri birkaç tane zaten q9400 q9550 var ekran kartı kısmında ise 3 veya 4 gb olanlar bu işemcilere darboğaz yapar en fazla 750 ti takabilirisin 2gb o da

@LoverOfDeath bana güvenle alabileceğim 750ti linki ve işlemci linki atar mısın
Dostum zaten 750 ti ikinci el bakacaksın let go ve sahibinden sitesinden bakabilirsin
Bu da işlemci

Dostum zaten 750 ti ikinci el bakacaksın let go ve sahibinden sitesinden bakabilirsin
Bu da işlemci

750Ti sıfırıncı el varsa çalışan hocam atar mısın?
2. El bakarım ben

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı