Ömerzxc Femtopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #11 HiquaTR dedi: Eğer oyun için alacaksan alma. Onunla gta sa oynarsın crysis farcry oynarsın. Eğer ders içinse telefon? Genişletmek için tıkla... Şahsen bende almasını istemiyorum. Eros06 dedi: Kuzeninizin bütçesi ne? Genişletmek için tıkla... Ya aslında bir bütçesi de yok. Arkadaşı taşındığı için elden çıkarmak istemiş. O da arkadaşından tamam bana ver demiş. 2500 mu ne istemiş.
HiquaTR dedi: Eğer oyun için alacaksan alma. Onunla gta sa oynarsın crysis farcry oynarsın. Eğer ders içinse telefon? Genişletmek için tıkla... Şahsen bende almasını istemiyorum. Eros06 dedi: Kuzeninizin bütçesi ne? Genişletmek için tıkla... Ya aslında bir bütçesi de yok. Arkadaşı taşındığı için elden çıkarmak istemiş. O da arkadaşından tamam bana ver demiş. 2500 mu ne istemiş.
Eros06 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #12 HiquaTR dedi: Eğer oyun için alacaksan alma. Onunla gta sa oynarsın crysis farcry oynarsın. Eğer ders içinse telefon? Genişletmek için tıkla... 800'e telefon alınmaz, telefon yerine pc almak daha mantıklı hale geliyo.
HiquaTR dedi: Eğer oyun için alacaksan alma. Onunla gta sa oynarsın crysis farcry oynarsın. Eğer ders içinse telefon? Genişletmek için tıkla... 800'e telefon alınmaz, telefon yerine pc almak daha mantıklı hale geliyo.
H HiquaTR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 910 Çözümler 13 24 Kasım 2024 #13 Eros06 dedi: 800'e telefon alınmaz, telefon yerine pc almak daha mantıklı hale geliyo. Genişletmek için tıkla... Telefonu yok mu anlamında
Eros06 dedi: 800'e telefon alınmaz, telefon yerine pc almak daha mantıklı hale geliyo. Genişletmek için tıkla... Telefonu yok mu anlamında
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.738 Makaleler 2 Çözümler 352 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Kasım 2024 #14 Ömerzxc dedi: Şahsen bende almasını istemiyorum. Ya aslında bir bütçesi de yok. Arkadaşı taşındığı için elden çıkarmak istemiş. O da arkadaşından tamam bana ver demiş. 2500 mu ne istemiş. Genişletmek için tıkla... 2500 mü, asla ve asla değmez. O fiyata i5 2. nesil falan kasa bulunur en kötü.
Ömerzxc dedi: Şahsen bende almasını istemiyorum. Ya aslında bir bütçesi de yok. Arkadaşı taşındığı için elden çıkarmak istemiş. O da arkadaşından tamam bana ver demiş. 2500 mu ne istemiş. Genişletmek için tıkla... 2500 mü, asla ve asla değmez. O fiyata i5 2. nesil falan kasa bulunur en kötü.
Eros06 Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #15 Ömerzxc dedi: Şahsen bende almasını istemiyorum. Ya aslında bir bütçesi de yok. Arkadaşı taşındığı için elden çıkarmak istemiş. O da arkadaşından tamam bana ver demiş. 2500 mu ne istemiş. Genişletmek için tıkla... 2500'e fazla demiş arkadaşı, max 1200'e anlaşsınlar.
Ömerzxc dedi: Şahsen bende almasını istemiyorum. Ya aslında bir bütçesi de yok. Arkadaşı taşındığı için elden çıkarmak istemiş. O da arkadaşından tamam bana ver demiş. 2500 mu ne istemiş. Genişletmek için tıkla... 2500'e fazla demiş arkadaşı, max 1200'e anlaşsınlar.
Ömerzxc Femtopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #16 Eros06 dedi: 2500'e fazla demiş arkadaşı, max 1200'e anlaşsınlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için. Yanında mause klavye bir de bir tane monitör var laptop boyutlarında olan monitörler oluyor ya laptoptan biraz büyük. Tabi eski ürünler. Yinede bu kadar para verilmez.
Eros06 dedi: 2500'e fazla demiş arkadaşı, max 1200'e anlaşsınlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için. Yanında mause klavye bir de bir tane monitör var laptop boyutlarında olan monitörler oluyor ya laptoptan biraz büyük. Tabi eski ürünler. Yinede bu kadar para verilmez.