Çözüldü E6300 sistem mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

Triple Death

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim Pentium E6300.
R7 240 2 GB DDR3.
250wt PSU.
6 GB RAM DDR2.
G31tm P21 anakart.
Sadece oyunlarda oluyor sizce nedeni nedir?
Minidump dosyam:Minidump.zip
(Ekran kartını R7 240 la degiştirdim kartı dün taktım oyun oynayayım dedim oyunu açtım sonra mavi ekran)

Son düzenleme:
Çözüm
Dosya yorumu hakkında bilgim yok ama ekran kartı yeni takıldı dediğiniz için söyleyeyim. Öncelikle ekran kartları ile ilgili tüm uygulama ve sürücüleri silerek yeni kartın güncel sürücülerini yüklemeyi unutmayın. (Kaldırma için DDU öneriliyor.)
Dosya yorumu hakkında bilgim yok ama ekran kartı yeni takıldı dediğiniz için söyleyeyim. Öncelikle ekran kartları ile ilgili tüm uygulama ve sürücüleri silerek yeni kartın güncel sürücülerini yüklemeyi unutmayın. (Kaldırma için DDU öneriliyor.)

Çözüm

Sayende düzeldi bir daha olmaz umarım teşekkürler.

Ben böyle cözdüm DDU'yla kaldırıyorsunuz sürücüyü ekran kartının sonra ekran kartının sitesinde güncel driveri yükleyip kuruyorsunuz sorun cözülüyor.

Çözmenize sevindim. Dediğim gibi minidump okuma hakkında bilgim yok fakat anlattığınıza göre yeni ekran kartından sonra olduğu için öyle tarif ettim. Ekran kartı değişiminde hatalara karşı her zaman yapılması gereken bir iş, yine aklınızda bulunsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…