E6300 sistem nasıldır?

IPX41-D3 Pegatron G41 775 pin 8 GB RAM taktım ne yazık ki olmadı ınternette ufak bir arastırma sonucu Max 4 GB destekledıgını ogrendım.

IPX41-D3 Pegatron G41. 8 GB RAM taktım ne yazık ki olmadı internette ufak bir araştırma sonucu max 4 GB desteklediğini öğrendim.
BIOS güncellemesi gerekiyor olabilir mi? Bende biraz bakındım, bazıları aynı anakart ile 6 GB RAM civarı kullanabilmiş. Bazıları ise sizin gibi aynı sorunu yaşamış. Benim anakartımda 4 GB RAM'in 3.25 GB olarak gözükmesi gibi bir problem vardı. BIOS güncellemesi yapınca tam olarak 4 GB olabildiydi. Bu tarz bir sorun olabilir belki sizin anakartta da. İsterseniz yeni anakarttan önce anakartınız ile ilgili yeni bir konu açabilirsiniz.

2 GB ile anlamayız. GT710 da var, GTX1050 de.

MSI GT 730 2 GB ya da HD6670 GB vb gibi.

Bende RAM'ı taktıkdan sonra ınternette araştırdım ancak bır sonuca ulasamadım sonrada RAM'ı sattım sızdekı RAM hatası bende de vardı YouTube'da kı bır vıdeo sayesınde duzelltım şu an tam 4 GB.
Bu arada PUBG Mobile'ı bilgisayarım Windows 7 ıken oynuyordum şu an ışletım sıstemı Windows 10 oyunu tekrar ındırıp denesem FPS farkı olur mu sızce.
Arkadaşlar bir şey demıyecek mısınız?
Arkadaşlar bir şey demeyecek mısınız?

Son düzenleme:
@UGUR CAN memi İndirip deneyebilirsiniz oyunu isterseniz. Orası size kalmış. Konuyla ilgili sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…