Tahmini söyledim de bilgisayarcı olsa o fiyat üzerinden verir. Monitör sağlam olduğu sürece daha üst fiyat da verebilir hocam.(bilgisayarcı zaten o bilgisayarları parça niyetine alır, ekran kartı ve monitörü satar.
Tahmini söyledim de bilgisayarcı olsa o fiyat üzerinden verir. Monitör sağlam olduğu sürece daha üst fiyat da verebilir hocam.(bilgisayarcı zaten o bilgisayarları parça niyetine alır, ekran kartı ve monitörü satar.
Hocam bilgisayarcıya satmam sahibinden Letgo'dan falan satarım satmaya kalkarsam zaten gerekirse aylarca beklerim de bilgisayarın piyasaya göre ederi ne onu merak ediyorum. Çok da iyi bir bilgisayar değil zaten dediğim gibi fiyatı ne olur.
Hocam bilgisayarcıya satmam sahibinden Letgo'dan falan satarım satmaya kalkarsam zaten gerekirse aylarca beklerim de bilgisayarın piyasaya göre ederi ne onu merak ediyorum. Çok da iyi bir bilgisayar değil zaten dediğim gibi fiyatı ne olur?
Hocam bence set haline 750 TL'ye koyun. Hiç yoktan ekran kartı ve monitör parasını çıkartırsınız. 600-650 arası teklif eden olursa verin derim. Çünkü bazıları fiyatın ölmesini bekliyor. Letgo'da yaşanan olay.