hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.914 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar benim DX11'li ekran kartına ihtiyacım var. Attığım linkteki hangi kart ile Rocket League oynayabilirim? Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Şu anki ekran kartım: ATI Radeon HD 4300/4500 series. Son düzenleme: 30 Eylül 2020
Arkadaşlar benim DX11'li ekran kartına ihtiyacım var. Attığım linkteki hangi kart ile Rocket League oynayabilirim? Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Şu anki ekran kartım: ATI Radeon HD 4300/4500 series.
SneopX Kilopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #2 R7 240 olabilir aslında.
KS KS hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.914 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Eylül 2020 #3 SneopX dedi: R7 240 olabilir aslında. Genişletmek için tıkla... İşlemcim ile darboğaz yapar mı peki.
sadkkrr12ss Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 30 Eylül 2020 #4 hile kodlayan hacker dedi: İşlemcim ile darboğaz yapar mı peki. Genişletmek için tıkla... Ayarları düşürmediğiniz sürece yapmaz
hile kodlayan hacker dedi: İşlemcim ile darboğaz yapar mı peki. Genişletmek için tıkla... Ayarları düşürmediğiniz sürece yapmaz
KS KS hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.914 Makaleler 2 Çözümler 9 30 Eylül 2020 #5 sadkkrr12ss dedi: Ayarları düşürmediğiniz sürece yapmaz. Genişletmek için tıkla... Ayarları düşürmemekten kastın grafik ayarlarını düşürüo ekran kartı yerine işlemciye yükü bindirmem mi?
sadkkrr12ss dedi: Ayarları düşürmediğiniz sürece yapmaz. Genişletmek için tıkla... Ayarları düşürmemekten kastın grafik ayarlarını düşürüo ekran kartı yerine işlemciye yükü bindirmem mi?
SneopX Kilopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #6 hile kodlayan hacker dedi: İşlemcim ile darboğaz yapar mı peki. Genişletmek için tıkla... Yapabilir bütçeye göre Q serisi işlemciye geçersen daha iyi olur ama bütçe yoksa da yapılacak baska bir şey yok.
hile kodlayan hacker dedi: İşlemcim ile darboğaz yapar mı peki. Genişletmek için tıkla... Yapabilir bütçeye göre Q serisi işlemciye geçersen daha iyi olur ama bütçe yoksa da yapılacak baska bir şey yok.