PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 2 Ocak 2022 #1 Sistem: E6300 GT9500 7GB RAM The Forest kaldırır mı kaldırırsa kaç FPS verir hangi ayarlarda?
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #2 PazaniL dedi: Sistem: E6300 GT9500 7GB RAM. The Forest kaldırır mı kaldırırsa kaç FPS verir hangi ayarlarda? Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz.
PazaniL dedi: Sistem: E6300 GT9500 7GB RAM. The Forest kaldırır mı kaldırırsa kaç FPS verir hangi ayarlarda? Genişletmek için tıkla... Kaldırmaz.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #3 PazaniL dedi: Sistem: E6300 GT9500 7GB RAM The Forest kaldırır mı kaldırırsa kaç FPS verir hangi ayarlarda? Genişletmek için tıkla... System Requirements Lab'dan bakabilirsiniz. Bu arada şu ayarları yapmayı da unutmayın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PazaniL dedi: Sistem: E6300 GT9500 7GB RAM The Forest kaldırır mı kaldırırsa kaç FPS verir hangi ayarlarda? Genişletmek için tıkla... System Requirements Lab'dan bakabilirsiniz. Bu arada şu ayarları yapmayı da unutmayın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #4 kozmoneustee dedi: System requirements Lab'dan bakabilirsiniz. Bu arada şu ayarları yapmayı da unutmayın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Pek fayda etmez daha iyi sistemde 15 20 FPS alıyorum.
kozmoneustee dedi: System requirements Lab'dan bakabilirsiniz. Bu arada şu ayarları yapmayı da unutmayın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Pek fayda etmez daha iyi sistemde 15 20 FPS alıyorum.
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 2 Ocak 2022 #5 Lemmy Kilmister dedi: Pek fayda etmez daha iyi sistemde 15 20 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor gibi baktım da.
Lemmy Kilmister dedi: Pek fayda etmez daha iyi sistemde 15 20 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor gibi baktım da.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #6 PazaniL dedi: Minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor gibi baktım da. Genişletmek için tıkla... M. Ö kalma sistem gereksinimleri onlar CS:GO sistem gereksinimleri 1GB RAM ama 8 GB RAM kullanan arkadaşım drop yiyor.
PazaniL dedi: Minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor gibi baktım da. Genişletmek için tıkla... M. Ö kalma sistem gereksinimleri onlar CS:GO sistem gereksinimleri 1GB RAM ama 8 GB RAM kullanan arkadaşım drop yiyor.
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 2 Ocak 2022 #7 Lemmy Kilmister dedi: M. Ö kalma sistem gereksinimleri onlar CS:GO sistem gereksinimleri 1GB RAM ama 8 GB RAM kullanan arkadaşım drop yiyor. Genişletmek için tıkla... Peki siz hangi ayarlarda denediniz 15 20 FPS aldınız Forest da.
Lemmy Kilmister dedi: M. Ö kalma sistem gereksinimleri onlar CS:GO sistem gereksinimleri 1GB RAM ama 8 GB RAM kullanan arkadaşım drop yiyor. Genişletmek için tıkla... Peki siz hangi ayarlarda denediniz 15 20 FPS aldınız Forest da.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #8 PazaniL dedi: Peki siz hangi ayarlarda denediniz 15 20 FPS aldınız Forest da. Genişletmek için tıkla... 600p Low'da.
PazaniL dedi: Peki siz hangi ayarlarda denediniz 15 20 FPS aldınız Forest da. Genişletmek için tıkla... 600p Low'da.
PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 2 Ocak 2022 #9 Lemmy Kilmister dedi: 600p Low'da. Genişletmek için tıkla... Peki ben 1 2 ay sonra bu sisteme Q9400 taksam ne gibi fark olur.
Lemmy Kilmister dedi: 600p Low'da. Genişletmek için tıkla... Peki ben 1 2 ay sonra bu sisteme Q9400 taksam ne gibi fark olur.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #10 PazaniL dedi: Peki ben 1 2 ay sonra bu sisteme Q9400 taksam ne gibi fark olur. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda daha az takılma alırsınız pc daha hızlı çalışır işlemci ve ekran kartının değişmesi şart.
PazaniL dedi: Peki ben 1 2 ay sonra bu sisteme Q9400 taksam ne gibi fark olur. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda daha az takılma alırsınız pc daha hızlı çalışır işlemci ve ekran kartının değişmesi şart.