PazaniL Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 846 Çözümler 3 2 Ocak 2022 #11 Lemmy Kilmister dedi: Oyunlarda daha az takılma alırsınız PC daha hızlı çalışır işlemci ve ekran kartının değişmesi şart. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı zor gibi ama işlemciyi değişirim bir de SSD alsam idare eder herhalde.
Lemmy Kilmister dedi: Oyunlarda daha az takılma alırsınız PC daha hızlı çalışır işlemci ve ekran kartının değişmesi şart. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı zor gibi ama işlemciyi değişirim bir de SSD alsam idare eder herhalde.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2022 #12 PazaniL dedi: Ekran kartı zor gibi ama işlemciyi değişirim bir de SSD alsam idare eder herhalde. Genişletmek için tıkla... Öyle grafik hastası değilsen dediğini yapabilirsin benim PC seninki gibiydi yeniledim yoluma devam ediyorum şu an grafik manyağı değilim hikaye önemli benim için.
PazaniL dedi: Ekran kartı zor gibi ama işlemciyi değişirim bir de SSD alsam idare eder herhalde. Genişletmek için tıkla... Öyle grafik hastası değilsen dediğini yapabilirsin benim PC seninki gibiydi yeniledim yoluma devam ediyorum şu an grafik manyağı değilim hikaye önemli benim için.