Ahmet Can Alin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2015 #1 MSI GTX 750ti ekran kartı satın aldım. Siparişini verdim ama arkadaş dedi senin işlemci darboğaz yapar. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum fakat okuduğuma göre tam performans elde edemiyormuşuz. İşlemcim uygun mu? Yardım edebilir misiniz ?
MSI GTX 750ti ekran kartı satın aldım. Siparişini verdim ama arkadaş dedi senin işlemci darboğaz yapar. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum fakat okuduğuma göre tam performans elde edemiyormuşuz. İşlemcim uygun mu? Yardım edebilir misiniz ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2015 #2 Evet yapacaktır o işlemci. Bu arada Win 8.1 kurunuz PC'nize. İşlemci biraz canlacakır.
İSuperBrain Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2015 #3 Darboğaz ekran kartı yüksek işlemçi düşük olunca oluşur. Senin işlemcin ile ekran kartı darboğaz yapacaktır, yani tam performans vermeyecektir.
Darboğaz ekran kartı yüksek işlemçi düşük olunca oluşur. Senin işlemcin ile ekran kartı darboğaz yapacaktır, yani tam performans vermeyecektir.
U ustarecep Megapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2015 #4 Tahminen kaç fps kaybettirir
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 21 Temmuz 2015 #5 Silinen üye dedi: Darboğaz ekran kartı yüksek işlemçi düşük olunca oluşur. Senin işlemcin ile ekran kartı darboğaz yapacaktır, yani tam performans vermeyecektir. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi! Darboğaz ekran kartının düşük işlemcinin yüksek kullanımında oluşur.
Silinen üye dedi: Darboğaz ekran kartı yüksek işlemçi düşük olunca oluşur. Senin işlemcin ile ekran kartı darboğaz yapacaktır, yani tam performans vermeyecektir. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi! Darboğaz ekran kartının düşük işlemcinin yüksek kullanımında oluşur.
B Blazex Megapat Katılım 27 Nisan 2015 Mesajlar 108 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2015 #6 Because Im Batman dedi: Yanlış bilgi! Darboğaz ekran kartının düşük işlemcinin yüksek kullanımında oluşur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kullanımını kastetmemiş güçlü bir ekran kartının zayıf bir işlemci ile kullanılmasıyla darboğaz oluşur demek istemiş.
Because Im Batman dedi: Yanlış bilgi! Darboğaz ekran kartının düşük işlemcinin yüksek kullanımında oluşur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kullanımını kastetmemiş güçlü bir ekran kartının zayıf bir işlemci ile kullanılmasıyla darboğaz oluşur demek istemiş.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 21 Temmuz 2015 #7 Ben öyle anladım. Benim gibi anlayanlar yanlış anlamasın diye düzelttim. Teşekkürler düzeltme için.
Ahmet Can Alin Hectopat Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #8 kardeşim bayağı bir fps kaybettiriyor en az 5 en fazla 20
Lana Del Rey Hectopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 295 Makaleler 4 Yer İzmir, Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oto Yedek Parça 22 Temmuz 2015 #9 Aynı işlemciyi zamanında 3.5 Ghz'de kullanıyordum R7 250 besleyemiyordu. Hele stok hızda 750Ti hiç beslemez.
Aynı işlemciyi zamanında 3.5 Ghz'de kullanıyordum R7 250 besleyemiyordu. Hele stok hızda 750Ti hiç beslemez.
clickclakbum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2020 #10 Ahmet Can Alin dedi: kardeşim bayağı bir fps kaybettiriyor en az 5 en fazla 20 Genişletmek için tıkla... Kanka aldın mı? Ne kadar FPS kaybetttin.
Ahmet Can Alin dedi: kardeşim bayağı bir fps kaybettiriyor en az 5 en fazla 20 Genişletmek için tıkla... Kanka aldın mı? Ne kadar FPS kaybetttin.