RinDoChi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.293 Makaleler 2 Çözümler 16 18 Temmuz 2021 #11 Valorant'ta 70 FPS'yi bile gördüm. 45'in altına hiç inmedi.
H Hüsein Picopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #12 RinDoChi dedi: Valorant'ta 70 FPS'yi bile gördüm. 45'in altına hiç inmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve işlemciniz ne?
RinDoChi dedi: Valorant'ta 70 FPS'yi bile gördüm. 45'in altına hiç inmedi. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve işlemciniz ne?
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 18 Temmuz 2021 #13 Hüsein dedi: Ekran kartı ve işlemciniz ne? Genişletmek için tıkla... Almanızı önermem Valorant'ta düşük FPS'ler veriyor bence HD 6850 almak en mantıklı karar olacaktır. Kat kat daha fazla FPS veriyor. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Kalan bütçeniz ile RAM ve işlemci yükseltmesi yapabilirsiniz.
Hüsein dedi: Ekran kartı ve işlemciniz ne? Genişletmek için tıkla... Almanızı önermem Valorant'ta düşük FPS'ler veriyor bence HD 6850 almak en mantıklı karar olacaktır. Kat kat daha fazla FPS veriyor. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Kalan bütçeniz ile RAM ve işlemci yükseltmesi yapabilirsiniz.