Cevizz Femtopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Sistemimin DxDiag görüntüsünü konuya ekliyorum. Sizlerden oyun önerileri bekliyor olacağım. GTA SA ve Vice City gibi oyunlar olabilir. Futbol oyunları olsun istemiyorum. Hikayeli (GTA gibi) güzel oyunlar biliyorsanız önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2021
Merhaba arkadaşlar. Sistemimin DxDiag görüntüsünü konuya ekliyorum. Sizlerden oyun önerileri bekliyor olacağım. GTA SA ve Vice City gibi oyunlar olabilir. Futbol oyunları olsun istemiyorum. Hikayeli (GTA gibi) güzel oyunlar biliyorsanız önerilerinizi bekliyorum.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.534 Makaleler 9 Çözümler 98 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 17 Şubat 2021 #2 Wolfenstein - Metro - Outlast - Cryostasis - S. T. A. L. K. E. R serilerine bakabilirsin. Ek olarak belirteyim kartınızın DX 11 desteği yok sanırım. Yani çoğu oyunu oynayamayabilirsiniz.
Wolfenstein - Metro - Outlast - Cryostasis - S. T. A. L. K. E. R serilerine bakabilirsin. Ek olarak belirteyim kartınızın DX 11 desteği yok sanırım. Yani çoğu oyunu oynayamayabilirsiniz.
MasterofTechnology Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.901 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 18 Şubat 2021 #3 Medal of Honor Airborne, 720p'de 60 FPS oynatır. Efsane bir oyundu, inanılmaz keyif almıştım mutlaka oyna.
Medal of Honor Airborne, 720p'de 60 FPS oynatır. Efsane bir oyundu, inanılmaz keyif almıştım mutlaka oyna.
Cevizz Femtopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #4 MasterofTechnology dedi: Medal of Honor Airborne, 720p'de 60 FPS oynatır. Efsane bir oyundu, inanılmaz keyif almıştım mutlaka oyna. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım. Güzel oyuna benziyor. Kesinlikle deneyeceğim. Sizce CoD Serisinden bi oyun oynanır mı bu sistemde? Son düzenleme: 18 Şubat 2021
MasterofTechnology dedi: Medal of Honor Airborne, 720p'de 60 FPS oynatır. Efsane bir oyundu, inanılmaz keyif almıştım mutlaka oyna. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım. Güzel oyuna benziyor. Kesinlikle deneyeceğim. Sizce CoD Serisinden bi oyun oynanır mı bu sistemde?
900 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 1.151 Makaleler 6 Çözümler 3 18 Şubat 2021 #5 Cevizz dedi: Biraz araştırdım. Güzel oyuna benziyor. Kesinlikle deneyeceğim. Sizce CoD Serisinden bi oyun oynanır mı bu sistemde? Genişletmek için tıkla... CoD 2 oynatır.
Cevizz dedi: Biraz araştırdım. Güzel oyuna benziyor. Kesinlikle deneyeceğim. Sizce CoD Serisinden bi oyun oynanır mı bu sistemde? Genişletmek için tıkla... CoD 2 oynatır.
Cevizz Femtopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #6 MasterofTechnology dedi: Medal of Honor Airborne, 720p'de 60 FPS oynatır. Efsane bir oyundu, inanılmaz keyif almıştım mutlaka oyna. Genişletmek için tıkla... Maaleaef Physx programıyla ilgili bi hata aldım. Oynayamadım ama güzel oyuna benziyor. 900 dedi: CoD 2 oynatır. Genişletmek için tıkla... Denicem bakalım. Teşekkür ederim.
MasterofTechnology dedi: Medal of Honor Airborne, 720p'de 60 FPS oynatır. Efsane bir oyundu, inanılmaz keyif almıştım mutlaka oyna. Genişletmek için tıkla... Maaleaef Physx programıyla ilgili bi hata aldım. Oynayamadım ama güzel oyuna benziyor. 900 dedi: CoD 2 oynatır. Genişletmek için tıkla... Denicem bakalım. Teşekkür ederim.