E6500 R7 240 sistem yükseltme tavsiyesi

erzn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
• Ekran kartı: Gigabyte RX 7600 XT Gaming OC 16GB
• Anakart: Gigabyte A620M-H
• Depolama: Western Digital SN5000 1TB Gen4
• RAM: Kingston (1x16) DDR5 5600MHz CL36
• Kasa: DeepCool CC560
• Güç Kaynağı: DeepCool PF550 550W 80+
Merhaba PC mi yükseltmeyi düşünüyorum. Oyunlarda daha iyi FPS almak için ne yapmalıyım şu anda sıkılıkla LoL oynuyorum.
Anakart: ECS G41t M7 işlemcim: E6500 ekran kartı: R7 240.
Daha iyi bir FPS almak için hangi parçaları değiştirmem gerekiyor yazarsanız sevinirim.

Bütçeniz nedir?

775 pin devri artık geçti kardeşim para harcamana gerek yok diye düşünüyorum, illa yükselteceksen 4 çekirdek bir işlemci ve ekran kartını da 750Ti ayarında bir karta yükseltebilirsin.

Kac gb ram'iniz var acaba? O işlemci yerine core 2 quad serisine gecebilirsiniz ve ya xeon işlemci alabilirsiniz.

150TL'ye modlu Xeon işlemci alabilirsin gerçekten oyunlarda farkı hissedersin.
RAM slotun varsa RAM SSD yoksa SSD en iyisi siz tüm sistem özelliklerini ve bütçenizi yazın.

150TL'ye modlu Xeon işlemci alabilirsin gerçekten oyunlarda farkı hissedersin.
RAM slotun varsa RAM SSD yoksa SSD en iyisi siz tüm sistem özelliklerini ve bütçenizi yazın.

Modlu Xeon işlemci tam olarak ne işe yarıyor acaba.Fazla bi FPS istemiyorum LOL'de yüksek olsun yeter.İnternetten nasıl sipariş vericem, Modlu Xeon işlemci yazdığım zaman farklı farklı şeyler çıkıyor.
6 GB RAM var.

Hocam eğer BIOS modlamayı bilmiyorsanız çok bulaşmayın anakartınıza uygun bir işlemci bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…