E6500 sistem yükseltme

Fregat.

Hectopat
Yer
Yerel Disk (C:)
Daha fazla  
Selamlar, imzamdaki ve fotoğraftaki gibi bir sistemim var. Sadece CS:GO odaklı bir sistem yaratmak istiyorum. Sizce bu sistemi 2200 TL bütçe ile upgrade mi etmeliyim yoksa bu sistemi satıp yeni bir sisteme mi geçeyim? Sadece CS:GO için APU bir sistem mi kurayim yoksa normal bir sistem mi kurayim?

Bu fiyata anca apu bir sistem kurulur ryzen 3 apu alınıp 4 gb ramle beslenip ikinci el bir ekran kartı ile güçlendirebilirsin

APU sistem dizmeniz çok daha iyi olur. Bu sistem ölü ve yatırım/yükseltme yapmanız saçma olur.

Apu sistem kullanan biri olarak söylüyorum csgo gayet güzel oynatıyor.2200 tlye toplanır.

Hazır sistem istersen 2400 tlye.

Parca olarak gidersek:

Rami 2 tane alın Geri kalan parçaları eski sisteminizdekileri kullanın 2200 tl civarı tutar.

Eski sistemi satacağım uzay sistem yapmayı düşünüyorum kasasız sizce nasıl olur?

Bu sistem CS:GO 4:3 1024X768 çözünürlükte Full bilgisayar ayarları + başlatma seçenekleri Config falan her şey ile rekabetçide kaç FPS alırım?

Örnek video 6 dakikadan sonrası gösteriyor ayrıca rami 8gb yerine dual 2*8 yapın daha verinli fps artışı olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…