Merhaba arkadaşlar eski sistemim hakkında sizden bir yol göstermenizi rica edeceğim. Uğraşmaya değer mi değerse neler değiştirmem eklemem lazım olabilir? Yoksa hiç uğraşmama gerek yok mu? Şimdiden çok teşekkürler.
Alternatiflerim Asus h81m-plus anakart+ İntel g3258 işlemci alıp faal kullandığım bileşenler ile destekleyip parça parça yükseltmeler yapmak yada bir süre para biriktirip sonra yeni bir bilgisayara geçmek.
İşlemciyi değiştirebilirsin ikinci el çok ucuza Q9400-Q9500-Q9550 falan bulabilirsin, fiyatları 80-130 lira arasında değişiyor. Bunun haricinde anakart işlemci ve belleği komple değiştirebilirsin.
İşlemciyi değiştirebilirsin ikinci el çok ucuza Q9400-Q9500-Q9550 falan bulabilirsin, fiyatları 80-130 lira arasında değişiyor. Bunun haricinde anakart işlemci ve belleği komple değiştirebilirsin.
O zaman Intel Quad Core işlemci alamazsın, alırsın da içerisinde dahili GPU yongası olmadığı için 10 liralıkta olsa ekran kartı lazım ekrana görüntü gelmesi için.
İşte şu anki sistemle ilgilide sıkıntım yok yanda dursun toplayayım diyorum mesela uygun ekran kartı buldum alırım koyarım kenara sonra ssd buldum alırım koyarım kenara 4 ay 5 ay sonrada çalıştırabilirim sistemi yada parayı toplayıpta alabilirim hangisi daha mantıklı olur ?