E6500 sistemde GTA V açılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

AliLutfi123

Picopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz üzere GTA 5 açılmıyor.

Sistem özelliklerim.

RAM: 4x2 3200 MHz RAM (1600 MHz'de kullanıyorum)

Ekran kartı: Yok (onboard ekran kartı Intel G41 Express yonga kümesi (Microsoft corporation-wddm 1.1)

Anakart: Foxconn G41 mxe-mxe-k

Kasa: Casper Neo (sonradan parça taktırıldı)

İşlemci: Intel Pentium E6500 2.93 GHz.

İşletim sistemi: Windows 10 Pro.

HDD: Seagate 500 GB HDD.

Ehnv can açmıştı oynuyordu hatta bakabilirsiniz YouTube'dan Pentium E5700 işlemci ve 2 GB RAM'la o da Bandicam'dan kayıt yapıyordu neden benimki açılmıyor oyunun açılış ekranında atıyor ve durduruldu hatası veriyor her ne yaptıysam 6 yerden yükledim 6 yerden de açılmadı crack yaptım, yönetici olarak çalıştırdım DirectX 11 vs. yüklü fakat açılmıyor. Bir de R7 240 4 GB O.C (overlock) ekran kartı alsam bu sistemle hangi ayarlarda oynarım kaç FPS? Ama kafama takılan soru, ben neden açamıyorum bu sistemle? Acaba onboard ekran kartının DirectX sürümü mü yetersiz diyeceğim de DxDiag yazdığımda DirectX 12 olarak gözüküyor. Yani yeter fakat neden açılmıyor, kafayı yiyeceğim acaba işletim sisteminden mi kaynaklı diye Windows 10 Windows 7 Windows 8 Windows 8.1 (64 Bit) yükledim fakat sonuç nafile. Bir de son olarak PUBG Mobile ve Lite'yi açamıyorum. Bu sistemle PUBG Mobile siyah ekranda kalıyor, neden sinirlenmeye başladım. Biri şu sorunu artık çözsün, lütfen 40 tane forum sitesine bu konu hakkında soru açtım fakat çözemediler. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Ona göre o parçayı değiştireyim veya bu sistemle nasıl açabilirim?

Düzgünce sistem özelliklerini yazar mısın ? DDR2 RAM'e sahipsin. Maksimum 1066 MHz'lik RAM var. O ekran kartı ile GTA 5'i açamazsın. Elindeki ekran kartı anakarta gömülü cılız bir kart. Minecraft'ı dahi açmıyor. R7 240 2 GB ekran kartı yeter lakin o işlemciyle iyi bir performans alamazsın.

Düzgünce sistem özelliklerini yazar mısın? DDR2 RAM'e sahipsin. Maksimum 1066 MHz'lik RAM var. O ekran kartı ile GTA 5'i açamazsın. Elindeki ekran kartı anakarta gömülü cılız bir kart. Minecraft'ı dahi açmıyor. R7 240 2 GB ekran kartı yeter lakin o işlemciyle iyi bir performans alamazsın.

Minecraft açıyor RAM DDR3 4x2 Longline.
Düzgünce sistem özelliklerini yazar mısın? DDR2 RAM'e sahipsin. Maksimum 1066 MHz'lik RAM var. O ekran kartı ile GTA 5'i açamazsın. Elindeki ekran kartı anakarta gömülü cılız bir kart. Minecraft'ı dahi açmıyor. R7 240 2 GB ekran kartı yeter lakin o işlemciyle iyi bir performans alamazsın.

Cevap?
Oyunluk bir sıkıntı yok, maalesef sisteminiz yetmiyor.

Niye açmıyor? Ehnv can açtı.

Son düzenleme:
Beyler Intel HD Graphics açıyor. Ve aygıt yöneticisinden Intel G41 devre dışı bırakıyorum Microsoft temelde açıyor ama 1 FPS :D ne yapmam lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı