E6500 sistemde mavi ekran hatası

ahmetironn

Hectopat
Daha fazla  
PC normal çalışıyordu bir gereksinim için bir mesafe kadar yol gittim PC ile (masaüstü) fakat gerek kalmadı daha sonrasında eve getirdim kablolarını bağladım açtım normal açıldı Google'ae girdiğim an mavi ekran yedim harddisk ve RAM hatası daha sonra kapattım RAM'lerimi önceden değişmiştim 4'den 8'e yükselttim ama 2 3 ay önce yükselttim bu zamana kadar normaldi RAM hatası deyince eski 2+2 RAM'lerimi taktım bu sefer çalıştırdığımda ekran gelmiyordu başka monitörde denedim fakat monitörle alakası yoktu ekran geliyordu fakat simsiyahdı ekran kartını çıkar tak yaptım hala aynı fakat sistemim Max 1333MHz DDR3 RAM destekliyor ben 2133 DDR3 takmıştım 4+4 olarak acaba bundan olabilir mi?
Anakart: G41-M combo rev 1.3.
İşlemci Pentium E6500.
RAM (eskiden 2+2'di 1333MHz DDR 3 - 4+4 2133MHz yükselttim fakat 1333'de çalışıyordu gene bu sefer eski 2+2'ye indirdim 1333MHz'de çalışan )
Ekran kartı: ATI HD6350.
Windows 7 Ultimate.

Son düzenleyen: Moderatör:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı