E6500 Sisteme 9600 GT Alınır mı?

xemreekpln

Decapat
Benim sistemimin ekran kartı kötü ve yeni ekran kartı alacağım, alacağım ekran kartı; Nvidia GT 9600 1 GB 256 bit bu sistemde iyi gider mi? Darboğaz yapar mı, sistemim şöyle;
  • Fujitsu D3041-A1
  • 6 GB RAM
  • İntel Pentium E6500 2.93 GHz
Cevaplarınızı şimdiden bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer nvidia GT 9600 alırsam,gta 5 gibi bir oyunu oynayabilir miyim veya mobil pubg.
Gta 5,cs go,mobil pubg,league of legends gibi oyunları oynatabilir mi ?
LOL'ü kesin oynatır. GTA 5'i 720p ve düşük ayarlarda, 30-40 FPS arası oynatır. CS:GO 60 FPS civarı oynatabileceğini düşünüyorum. Mobil PUBG zaten sıkıntılı bir oyun ona deyinmeyeceğim.

LOL'ü kesin oynatır. GTA 5'i 720p ve düşük ayarlarda, 30-40 FPS arası oynatır. CS:GO 60 FPS civarı oynatabileceğini düşünüyorum. Mobil PUBG zaten sıkıntılı bir oyun ona deyinmeyeceğim.
Burdaki bilgisayarcı i3 işlemciyi 200 tlye satıyor,sizce i3 alıp intel pentiumla değiştireyim mi ?,2.veya 3.nesil diyordu.Modeli 4700 veya 3700 diyordu 4 çekirdekmiş.

Burdaki bilgisayarcı i3 işlemciyi 200 tlye satıyor,sizce i3 alıp intel pentiumla değiştireyim mi ?,2.veya 3.nesil diyordu.Modeli 4700 veya 3700 diyordu 4 çekirdekmiş.
Anakartı da değiştirmek zorunda kalacaksınız ama? İşlemcinin tam modelini öğrenin. Belirttiğiniz isimlerde işlemci yok. Mahalle bilgisayarcılarına güven olmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı