E6500 sisteme ekran kartı önerisi

DX11 desteği bile olmayan kartı almak pek mantıklı değil sanki
Kesinlikle öyle. En azından HD 5570 alınırsa DX 11 desteği olur ama bu kartlar ile oyun oynamak mümkün değil.
Oyun oynamak için minimum Quad işlemci 4 GB Ram ve HD 5670, Gt 730 gibi bir kart lazım.

O dönemin işlemcisine o dönemin ekran kartını söylüyorum. Ne yapalım yenilerden söylersek darboğaz olacak. Bana kalsa hiç uğraşma yeni bilgisayar al derdim.

En azından DX11 desteği olan kartlardan öneri verebilirdiniz hocam, GT430 - HD5570 gibi. Bana kalsa ben de hiç uğraşmasın yeni sistem alsın derim.

Usta sana tavsiyem sistemi komple değiştir oyun oynamak istiyorsan paraya kıy bir tane konsol al bilgisayar almaya kalksan 0 için konuşuyorum toplamada bile bir 10k gözden çıkarman gerekecek

(Siz her zaman haklısınız tamam hocam biz sapız burada) soruya göre cevap ver(dim).

Hocam öncelikle kusura bakmayın üslubum biraz yanlış olmuş ama sürekli forumda yanlış yönlendirmeler gördüğüm için biraz size patlamış gibi oldum . Yani ben bilmediğim konularda yorum yapmıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olsun diyorum. Tabii ki bazen benim de yanlış bildiklerim olabiliyor. E6500 bırakın GT 1030'u GT 730 bile besleyemez. Yani yanlış anlamayın bunu bilmek zorunda değilsiniz ama bilmiyorsanız da insanları yanlış yönlendirmeyin . Tekrar yanlış üslubum için özür dilerim.
Usta sana tavsiyem sistemi komple değiştir oyun oynamak istiyorsan paraya kıy bir tane konsol al bilgisayar almaya kalksan 0 için konuşuyorum toplamada bile bir 10k gözden çıkarman gerekecek
Hocam arkadaşın muhtemelen en fazla 1000 TL bütçesi var siz 10000 TL bütçe ayırmasını söylüyorsunuz. Sizce bu mümkün olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…