E6500 Sisteme İşlemci Tavsiyesi

Makaleler
9
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla Q6600 daha güçlü fakat Q8200 daha yeni. Q6600 45nm iken Q6600 65nm. Bu yüzden Q8200 mantıken daha iyidir gibi. Daha az ısınır. Daha yenidir.

PSU konusunda büyük ihtimal sıkıntı çıkmaz. Ama ileride güçlü bir ekran kartı takmayacaksanız, Quad bir işlemciye gerek yok. Eğer ileride takacaksanız Q9650, 9550 almanızı öneririm.

PSU konusunda büyük ihtimal sıkıntı çıkmaz. Ama ileride güçlü bir ekran kartı takmayacaksanız, Quad bir işlemciye gerek yok. Eğer ileride takacaksanız Q9650, 9550 almanızı öneririm.

Değiştirmem gerek, çift çekirdekli işlemci artık oyunlarda işime yaramıyor maleesef. Q8200 almayı düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla Q6600 daha güçlü fakat Q8200 daha yeni. Q6600 45nm iken Q6600 65nm. Bu yüzden Q8200 mantıken daha iyidir gibi. Daha az ısınır. Daha yenidir.

Yardımın için teşekkürler, o zaman Q8200 alacağım.

Aslında haklısınız. Bu arada almışken, şöyle yüksek frekansa sahip alsanız iyi olur. Tabi arada fiyat farkı çok değilse. Veya O.C da çekebilirsiniz.

Aslında haklısınız. Bu arada almışken, şöyle yüksek frekansa sahip alsanız iyi olur. Tabi arada fiyat farkı çok değilse. Veya O.C da çekebilirsiniz.

Overclock yapmayı çok isterim fakat, anakartım buna izin vermiyor sanırım.

Sizce Xeon E5460 almalı mıyım, güç kaynağım yeter mi ?
Bu arada anakartım ECS G41T-M7.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…