Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 28 Ocak 2022 #11 Windows 7 en temizi, ilerisindeki sürümlerde sistem yeterli performans vermez. Benim de eskiden benzer bir sistemim vardı, ortalama bir ekran kartıyla güzel güzel oynarsınız düşük-orta seviye oyunları.
Windows 7 en temizi, ilerisindeki sürümlerde sistem yeterli performans vermez. Benim de eskiden benzer bir sistemim vardı, ortalama bir ekran kartıyla güzel güzel oynarsınız düşük-orta seviye oyunları.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #12 Averasia dedi: Elbet çalışır çalışmasında sıkıntı yok arkadaş oyun da oynayacakmış Windows 10'un kendisi boşta 2-3GB RAM tüketiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda arka plan uygulamaların çoğunu kapatıyor. Sistemde 3.4 GB kısmını kendim işgal edebildiğimden biliyorum. Staj Yapan Donanımcı dedi: Windows 7 en temizi, diğerlerinde sistem performans vermez. Genişletmek için tıkla... Ha şöyle net ve kısa yol. Windows 7 kur geç.
Averasia dedi: Elbet çalışır çalışmasında sıkıntı yok arkadaş oyun da oynayacakmış Windows 10'un kendisi boşta 2-3GB RAM tüketiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda arka plan uygulamaların çoğunu kapatıyor. Sistemde 3.4 GB kısmını kendim işgal edebildiğimden biliyorum. Staj Yapan Donanımcı dedi: Windows 7 en temizi, diğerlerinde sistem performans vermez. Genişletmek için tıkla... Ha şöyle net ve kısa yol. Windows 7 kur geç.
3 381712 Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 127 28 Ocak 2022 #13 Windows 7'nin sisteminize daha iyi geleceği kanaatindeyim.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #14 Emin ol Windows 10 ve Windows 8.1 seni memnun etmeyecek. Ve daha iyisini isteyeceksin. Bence Windows 7 Ultimate kur geç. Özelliklerini kullanmasan bile Ultimate bence daha iyi.
Emin ol Windows 10 ve Windows 8.1 seni memnun etmeyecek. Ve daha iyisini isteyeceksin. Bence Windows 7 Ultimate kur geç. Özelliklerini kullanmasan bile Ultimate bence daha iyi.