E6500 tabanlı sistem görüntü gitme sorunu

Evet arkadaşlar yine ben yine sorun. Bundan 1-2 ay önceye kadar GT 430 2 GB ekran kartı aldım ve bilgisayarıma taktım, çalıştı. Fifa 14 full ayarlarda çok güzel oynuyordum. Bu aralar bilgisayar kendi kendine kapanmaya basladı. Daha doğrusu ekran gidiyor simsiyah oluyor ama PC çalışıyor, ekran gelmiyor. Güç düğmesiyle reset atıp baslatınca hata falan vermiyor. Eski ekran kartımı arkadaşa vermiştim: ATI Radeon HD 4... diye bir ekran kartı. Bu ekran kartını bugün takmayı denedim bilgisayar çalıştı ekran gelmedi. Ama GT430'u takınca PC calısıyor. Sorularım ;

1- Neden bilgisayar kendini kapatıyor oyun oynarken? (Ekran kartı ısısı 40'dan fazla fakat diğerinde de böyleydi. PC bu ekran kartıyla kendini kapatmaya basladı.)

2- Neden eski ekran kartım çalışmadı? (Arkadaşımda calısıyor.)

Evet arkadaşlar konu uzun oldu ama sizin düşünceleriniz ve çözümlerinize ihtiyacım var.

Sistem:
Foxconn GM41MXE K
Intel Pentium E6500
GT430 Ekran kartı
2 GB RAM (+ 2 GB RAM daha var fakat onu da 2. slota takınca güç düğmesi yanıp sönüyor :( )

Evet, düşünceleriniz?

Yüksek sıcaklık harici bilgisayar kendini kapatıyorsa güç kaynağı sisteme yetersiz demektir ve belleklerin frekans değeri nedir?
1 tane bellek var 2. belleği takınca PC açılmıyor. Güç düğmesi yanıp sönüyor. 1333 MHz her iki bellekte. :) Güç kaynağı yetersiz sanırım?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı