E6500 ve GeForce 210 sistem kaç TL eder?

Daha fazla  
Anakart: MSI G41M-P33 combo (overclock yapılabiliyor)
İşlemci: Pentium E6500 2.93 GHz (fan ile beraber)
RAM: DDR2 1+1 2 GB 667 MHz RAM.
Ekran kartı: Colorful NVIDIA GeForce 210.
Ben bu sistemi kaça satabilirim? Babam iş yerinin ofisinden getirmiş. Quad bir işlemci çıkar kullanırım demiştim fakat Pentium çıktı. Sizce kaça gider?

Anakart: MSI G41M-P33 combo (overclock yapılabiliyor)
İşlemci: Pentium E6500 2.93 GHz (fan ile beraber)
RAM: DDR2 1+1 2 GB 667 MHz RAM.
Ekran kartı: Colorful NVIDIA GeForce 210.
Ben bu sistemi kaça satabilirim? Babam iş yerinin ofisinden getirmiş. Quad bir işlemci çıkar kullanırım demiştim fakat Pentium çıktı. Sizce kaça gider?
400-450 eder bence.

Sağ olun hocam. Başka mesajlarda gelirse ortalama bir fiyat bulup letgoya ve sahibindene koyacağım.

Hocam GT 220 2.el 100 lira gibi fiyatlara gördüğümü hatırlıyorum Pentium'ların fiyatları belli anakart OC yapılabildiği için 400 civarı eder dedim. Ama alan olur mu? Tartışılır olursada 667 MHz RAM ve Pentium onu tatmin eder mi orasını bilemem.

Hocam GT 220 2.el 100 lira gibi fiyatlara gördüğümü hatırlıyorum Pentium'ların fiyatları belli anakart OC yapılabildiği için 400 civarı eder dedim. Ama alan olur mu? Tartışılır olursada 667 MHz RAM ve Pentium onu tatmin eder mi orasını bilemem.
Beni tatmin ediyor :). Oynadığım 2 3 oyun var zaten. Onlarda GTA 5, valorant ve LoL. Pentium E6500 kullanıyorum bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı