E6500 ve GTX 430 Sistem CSGO Düşük FPS Sorunu

CSGO'da Mirage haritasında 80 FPS alıyordum ama bütün ayarları yapmama rağmen mesela Nvidia ekran kartı ayarlarını Windows hızlandırma csgonun ayarlarını en düşüğe getirme gibi. Şimdi ise 30 FPS alıyorum düşük ayarlarda 30 yüksekte bile 30 FPS alıyorum bende anlamadım. Yardımlarınız bekliyorum.

Sistemim
  • Anakart: :matrix: G31M-ES2L
  • Ekran kartı: Nvidia Geforce DDR3 1GB GTX 430
  • RAM: 2 GB toplam 3 GB
  • İslemci: Intel Pentium Dual Core E6500 2.93 GHz
  • Harddisk: 500 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın içini iyice temizleyin dip bucak mümkün ise parçaları söküp öyle temizleyin. Arkaplandaki gereksiz uygulamaları kapatın. Güç ayarlarından performansı seçin ve windows ayarlarında en iyi performans için ayarlayı deneyin. Oynadığınız çözünürlük ne? Kullandığınız işletim sistemi nedir?

Bilgisayarın içini iyice temizleyin dip bucak mümkün ise parçaları söküp öyle temizleyin. Arkaplandaki gereksiz uygulamaları kapatın. Güç ayarlarından performansı seçin ve windows ayarlarında en iyi performans için ayarlayı deneyin. Oynadığınız çözünürlük ne? Kullandığınız işletim sistemi nedir?

windows 10 1024x768

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı