E6530 ve HD 6570 sistemi GTA 5 için yükseltme

Dediğinizin aynısını yapacağım sizce GT 1030 mu RX 550 daha iyi olur bir de benim PC güç kaynağı 250W kaldırabilir değil mi?

Kaldırmayabilir hocam ama PSU ucuz bir şey. Hatta ilk PSU alın zira işlemciye bile yetmeyebilir yükte.

Kaldırmayabilir hocam ama PSU ucuz bir şey. Hatta ilk PSU alın zira işlemciye bile yetmeyebilir yükte.
Nasıl bir şey ala bilirim link gibi bir şey vere bilir misiniz bu işlerden anlamıyorum fazla

Nasıl bir şey alabilirim link gibi bir şey verebilir misiniz bu işlerden anlamıyorum fazla.

2. el mi 0 mı alacaksınız?
Bu fazla fazla yeter ve kaliteli bir marka.

Hocam PSU işi biraz olmadı işte ekran kartını bir tık düşürebilirsin istersen. gt 1030 falan.

Hocam PSU işi biraz olmadı işte ekran kartını bir tık düşürebilirsin istersen. gt 1030 falan.
Hocam kusura bakmayın ben dediğim gibi fazla anlamıyorum biri 800 tl biri 600 gibi bişey farklı özellikleride var gibi bana direk link atsanız çok iyi olur

Hocam kusura bakmayın ben dediğim gibi fazla anlamıyorum biri 800 TL biri 600 gibi bir şey farklı özellikleride var gibi bana direk link atsanız çok iyi olur.

Hocam bütçenizi aştınız diye mi söylediniz? Para biriktirip yaz gibi APU toplanır.

Hocam bütçenizi aştınız diye mi söylediniz? Para biriktirip yaz gibi APU toplanır.
Bütçeyi biraz aştım doğru ama ben bütçe için demedim ben hangisini almalıyım onu anlamadığım içi sordum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…