E6550 ve HD 5700 sistem kaç TL eder?

Şimdiden teşekkür ederim
şöyle bir şey de yapabilirim arkadaşlar; sizi biraz uğraştıracağım ama yardımlarınızı bekliyorum
Evet gelelim ne yapacağıma bu sistemi satsam kaça gider eğer satarsam üzerine para ekleyip güzel bir sistem alayım diyorum ama sattığım paranın üzerine şu an için malum çalışamıyoruz maaş falan yok en fazla 1000 TL koyabilirim PUBG falan oynamak istiyorum ama bu sistemi bayağı bir zorluyor
Konu biraz değişti ama lütfen kusuruma bakmayın

300-350TL filan eder. Ofis bilgisayari olarak satabilirsiniz bu bilgisayari anca. Belki o kadar bile etmez.
Cevabınız için çok teşekkür ederim çok sevindim
Peki PUBG tarzı gibi oyunlar için ne kadar lazım tahminen,oyunun grafikleri orta da olsa olur fark etmez.
Cevap için sabırsızlanıyorum sağolasın

Soyle diyeyim ben 550 TL gibi bir fiyata Xeon işlemci 49 mu 48 mi ekran kartı 8 GB RAM'li PC almıştım buna bakarsak 400 üstü etmez işlemciye OC bas oyun performansını göster anca öle.
Soyle diyeyim ben 550 TL gibi bir fiyata Xeon işlemci Radeon 49XX mu 48XX mi ekran kartı 8 GB RAM'li PC almıştım buna bakarsak 400 üstü etmez işlemciye OC bas oyun performansını göster anca öle.

Soyle diyeyim ben 550 TL gibi bir fiyata Xeon işlemci 49 mu 48 mi ekran kartı 8 GB RAM'li PC almıştım buna bakarsak 400 üstü etmez işlemciye OC bas oyun performansını göster anca öle.
Cevabınız için size ayrı teşekkür ederim ama bir sorum olacak; ben bu oc konusunu araştırdım ama pek anladığımı sanmıyorum
Merhaba dediğin oc'yi yaptım ve başarılı oldu sonuç;önceden core speed:2000.85 MHz idi şimdi ise:2800.85 MHz oldu arasında büyük fark oldu mu bilmiyorum ama bir şeyler değişti o kesin :d

Son düzenleme:

Cok iyi simdi bu ekran kartına iyi idare edecek bir ekran kartı iyi olur sonradan Xeon bir işlemciyle devam edebiliriz cok iyi performans olur.

350 eder ekran kartın fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…