E6600 Fortnite İçin Yeterli mi?

AyRıN MeN

Kilopat
Benim Intel Core 2 E6600(2.6GHz) işlenmcim var, ama oyun minimum olarak i3-4330TE(2.4GHz) istiyor.

Bu sorum önceden RAM konusunda da vardı, ama RAM yetersiz olmasına rağmen sorun çıkarmadı. Aynı sonuç işlemcide olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
E 6600 eski bir işlemci bu oyunda yeterli olmayacaktır. RAM konusunda daha açıklayıcı olabilir misiniz tam olarak anlayamadım.

Evet 3 GB RAM yeterli olabilir ama işlemci konusu daha önemli bir konu RAM yetmezse drop olur ani kasılmalar olur sistem sanal bellek oluşturup devam edebilir. İşlemci yetmediği zaman ise akıcı oynanmaz donar, kasar vb. şekilde sürer gider.

Yinede aşağıda yer alan videoyu inceleyebilirsiniz. Tam olarak hangi işlemci ile test etmiş anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eskiden yeterli olmazdi. Gelen optimizasyon ile yetebiliyor. Anakartın destekliyorsa çinden Quad core Q9400 alırsan daha rahat oynarsın. Şuan oyunun Ram-ve işlemci optimizasyonu iyi durumda 720p'de R7 240+E8400 ikilisi ile 40-50 FPS alabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…