E6600 sistem fiyatını hak eder mi?

340407

Hectopat
Merhaba ocak ayında 500 TL'ye bilgisaray kasası aldım ama bilgisaray özellikleri ile ilgili o zamanlar ufak bir bilgim yoktu. Okumadığım içinde danışacak bir arkadaşım yoktu bende kazık mı yediğimi öğrenmek istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Kasanın özellikleri;
İşlemci: Pentium(r) Dual-Core CPU E6600 3.06-3.07 GHz.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 430.
RAM: Markasını bilmiyorum ama 4 GB.
Anakart: ASUS P5G41T-M LX 1333MHz.

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar sistem bana göre işlemci tarafından biraz fazla ama yine de iş görür çok büyük bir mebla ödememişsiniz

Hocam çok büyük para ödememişsiniz. Ederi aşağı yukarı budur.

Aslında Pek Bir Sorun Çıkartmıyor Gta V Bile Oynayabiliyorum kasmadan,
Peki Ben bu Bilgisarayın Her Parçasını yükseltmeyi Planlıyorum Sizce Yükseltiyim mi Yoksa Paramı biriktirip yeni bir kasa mı alıyım

Ben olsam o sisteme 100 TL bile vermezdim.

Aslında pek bir sorun çıkartmıyor GTA V bile oynayabiliyorum kasmadan,
Peki ben bu bilgisarayın her parçasını yükseltmeyi planlıyorum sizce yükseltiyim mi yoksa paramı biriktirip yeni bir kasa mı alayım.

Para biriktirip yeni kasa almanızı tavsiye ederim.

Merhabalar sistem bana göre işlemci tarafından biraz fazla ama yine de iş görür çok büyük bir mebla ödememişsiniz
Yeni Bir İşlemci Almayı Planlıyordum Aslında sizce Toplama mı Yapıyım yoksa para biriktirip yeni kasa mı alıyım ?
Para biriktirip yeni kasa almanızı tavsiye ederim.

Herkesin İlgi Ve Yardımı İçin Teşekkür Ederim

Hocam GT 430'unuz 1GB'mi 2GB'mi, işlemcimiz aynı umutlandırdınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…