E6600 sistem ile Windows 10'a geçmeli miyim?

Makaleler
1
Merhabalar. Windows 8.1 kullanıyorum ancak bana artık sorun yaratmaya başladı. Bir ton hata da artık bayıyor insanı. Temiz kurulum yapmak var aklımda ancak Windows 10 mu kurmalıyım diye diyorum. Oyun falan oynuyorum onların da donmasını falan istemiyorum. Normalde Windows 8.1 kullanırken oyunlarda hiç donma olmazdı. ETS2MP'de orta ayarlarda 60-70FPS dolaylarında gezerdi. Ancak artık format vakti geldi. Sizce hangi Windows'u kurayım?

Intel Pentium Dual Core E6600 @ 3.06GHz.
4 GB DDR3 1333MHz RAM.
Sapphire ATI Radeon HD 4830 GDDR3 1GB GPU.
250GB 7200RPM HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurabilirsiniz fakat 20-30 liraya Core 2 Duo işlemcileri bulabilirsiniz. İşlemcinizi onunla değiştirip daha da performans alabilirsiniz.

O işlemci ile kıvranırsın bence hiç geçme hele SSD yoksa uzak dur derim ben. Sana Windows 8.1 Pro öneriyorum eğer SL veya düz sürümünü kullanıyorsan Pro sürümüne terfi et nedendir bilmiyorum ama diğer iki sürüme göre gözle görülür derecede hızlanma yaşadım hem oyunlarda hem günlük kullanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…