E6600 sistem yükseltme

10 yıllık bir bilgisayarım var ve özellikleri şu şekilde
  • Anakart : ASUS P5G41T- M LX
  • İşlemci : Intel Pentium E6600 Scoket 775 LGA 3.06 GHz
  • Ekran Kartı : Intel G41 Express
  • RAM : 2 GB DDR3 667 MHz
Arkadaşlar ben bu sisteme 2. el GTX 750 Ti ekran kartı, 8 GB RAM ve E5450 işlemci alsam bir sorun çıkar mı? Ya da başka hangi parçaları değiştirmem gerekir? Bu konulardan hiç anlamam tek isteğim kasmadan low ayarlarda PUBG, GTA V ve FIFA 19 tarzı oyunları oynamak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin tüm oyunları oynarsın.

Yükseltmeyi yaptığında GTA V ve FIFA 19 oynayabilirsin. Ama PUBG yine de oynayamazsın. PUBG Lite oynayabilirsin. Anakartına modlama yapaman gerektiğini ve alacağın E5450'nin modlanmış olması gerektiğini hatırlatayım.

Son düzenleme:
E5450 ve 750 Ti ile PUBG oynanması imkansız. Açsa bile keyifli bir oyun deneyimi yaşatmayacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kusuruma bakma bu konularda gerçekten çok bilgisizim fakat modlamayı nasıl yapacağım ? Bir de alacağım E5450'nin modlanmış olduğunu nasıl anlayacağım birazcık aydınlatırsan sevinirim. Ayrıca bir tık daha iyi bir önerin var mı bütçeyi pek fazla değiştirmeyecek. Örneğin GTX 1050 alırsam çok bir fark olur mu?

Ben İ3 6006U GT940MX 8 GB RAM ile en düşük ayarlar Kenar yumuşatma ortada 45-55 fps alıyorum 1366x768 çözünürlük.

Senin sisteminle konu sahibi sistemi arasında fark var. Videodan da görüleceği gibi akıcı bir oyun deneyimi yaşatamayacaktır maalesef arkadaşın sistemi.
750 Ti ile bile bir miktar darboğaz olacaktır, o yüzden 1050 önermem. Piyasadaki çoğu E5450 modlu zaten, alacağın E5450'de mod sticker yazıyorsa modludur. Anakart modlama işlemine gelirsek, kendi anakartın için olan mod dosyasını indirip USB diske atacaksın ve BIOS update yapar gibi modlayacaksın. Modlama işlemi yapılırken herhangi bir nedenden dolayı bilgisayar kapanırsa bilgisayar gider. Çok dikkatli ol. E5450'yi aldığında yeni konu aç ve beni etiketle, yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Tamamdır çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…