E6600 sistemde oyun sırasında görüntü gidiyor

5h13ld

Hectopat
RAM
4 GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce 9500 GT
İşlemci
E6600
Sadece oyun oynarken monitör kapanıyor. Kasa çalışır durumda oyunda ya ses gidiyor ya da aynı sesi tekrarlıyor. İşi sadece resetlemek çözüyor. Oyunları ilk oynamamda sorun yok ama sonra ki oynayışlarımda belirli bir zaman veremesem de bazen 1, bazen yarım saat, bazen 2 öyle gidiyor işte. Ama sorun eskiden yoktu. öncelerde AMD'nin bir kartını kullanıyordum. Warband gibi eski oyunlar oynarken daha geç monitör gidiyor gibi geldi bana ama emin değilim. Monitör kapanınca herhangi bir cızz veya dıt diye bir ses duymuyorum. Masaüstü kullanıyorum. Güç seçenekleri falan işe yaramadı. Ayrıca aynı oyunu üst üste oynarsam monitör öncekine göre daha erken kapanmaya başlıyor. Sorun böyle işte.

Ekran kartınız, işlemciniz veya anakartınızda sorun olabilir

Oyunlar açıkken sıcaklık değerlerine baktınız mı?
Geç cevap verdiğim için özür dilerim.Cezam vardı.
1. Görsel oyuna ilk girdikten birkaç dakika sonra

2.Görsel savaş alanına ilk girdikten 36 saniye sonra

3.Görsel savaş alanına girdikten 1-2 dakika sonra

4.Görsel biraz adam öldürüp ortalığı temizlediğim zaman

Kayıt dışında 98'i gördü.

Sorun ekran kartı olabilir. 98 bayağı yüksek değerdir. Ekran kartınız fanlı mı?

Ekran kartın sıcaklıktan dolayı kendini koruma amaçlı kapatıyor. Eski sistemimde yaşamıştım. Kasanın içerisini temizle. Fanların tozunu al. Yüksek ihtimal sorunun çözülecek. Ekran kartında fan var mı ?

Valla hocalarım içini açalı 4-5 sene oldu hiç hatırlamıyorum fanı falan var mıydı?.Peki bana temizlik için güzel bir rehber videosu önerir misiniz?

Valla hocalarım içini açalı 4-5 sene oldu hiç hatırlamıyorum fanı falan var mıydı?.Peki bana temizlik için güzel bir rehber videosu önerir misiniz?
Bu rehber işini görür senin. Fanları var mıydı yok muydu onu ben bilemem. Temizlikten sonra düzelicektir. Fanların arası, soğutucu bloklar falan hepsinin üstünde katman şeklinde toz tabakası vardır. Temizlik öncesi ve sonrası kasanın fotoğraflarını koyar mısınız? Merak ettim de.

@Silinen üye kasa temizliği yap ve ekran kartının termal macununu yenile mutlaka fark edecektir. Oyun içi grafik ayarların nasıl yüksekte duruyor gibi biraz düşüğe çek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…