E6600 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

120 TL'ye r7 240'lar var. Bence en ucuzu hangisiyse onu alın. Ancak paarlıkla 135 TL'ye falan bunu alırsanız da olur.

Bakın o sisteme yatırım ölü yatırımdır çok fazla yüksek miktarlara çıkmayın. İlerde sistem yenileme fikriniz yok ise E8500 ve R7 240 yeter fazlası cebe zarar olur. Eğer sistemi ilerde değiştiririm derseniz bakın yükseltme demiyorum değişim diyorum o zaman RX 460 alırsınız ilerde sistemde değişim olduğunda ekran kartına para vermezsiniz güncel ekran kartınız ile devam edersiniz.

Senin sistemin 4 Çekirdek çekebilir. 2 Çekirdek almak neden ? q6600 daha iyidir. zottirik olma derim ayrıca.. ekran kartı msi tercih etme 6 ayda bozulur.

Senin sistemin 4 Çekirdek çekebilir. 2 Çekirdek almak neden ? q6600 daha iyidir. zottirik olma derim ayrıca.. ekran kartı msi tercih etme 6 ayda bozulur.
Aynen. Ama bence e6600 yeter aralarında alacağı r7 240 bir fark anlamaz.

120 TL'ye r7 240'lar var. Bence en ucuzu hangisiyse onu alın. Ancak paarlıkla 135 TL'ye falan bunu alırsanız da olur.
Çok iyi diyorsunuz. Ama o kadar ucuzlaması biraz kartın problemli olduğu anlamına gelmez mi ? sonuçta şuan kendisi 230 - 250 tl civarında?

Hocam yok ya ilerde sadece laptop alıcam. Bilgisayarda şimdilik CS:GO oynamak için alıcam o kadar. Saten ayarlar yüksek olsun şu fps olsun bu fps olsun takıntım yok.

Aynen. Ama bence e6600 yeter aralarında alacağı r7 240 bir fark anlamaz.
Hocam 4 çekirdekle ne yapıyım sadece CS:GO oynuyacağım yapma gözünü seviyim komik nickli kardeşim

Hocam aklımda böyle bir gaming lap top var saten. Ayrıca sistemi tam isabet Eyvallah.

Hocam aklımda böyle bir gaming lap top var saten. Ayrıca sistemi tam isabet Eyvallah.
Bu @Guttirik @yearmaz adlı üye değil mi ? neyse bu sefer faydası oldu..

O zaman
''SIFIRDAN FARKSIZ'' Asus GeForce GTX 750 Ti Strix OC 2GB GDDR5 - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 409031311
Bunu alıp, E8500 ile overclock yaptınızmı ilaç olacak .

Laptop'u çok kısa süre içinde alıp masaüstünü köşeye atacaksanız yazık olur. Bundan dolayı Laptop acele olmayabilir çünkü 750Ti ile günümüzdeki AAA oyunları rahatlıkla açabilirsiniz. Hatta kayıt bile alabilirsiniz.

Laptop Önerisi: Huma H4 V1.1.1 14.0" Business

Önceki öneriyle karşılaştırın farkını siz anlarsınız, ekran kartı ve işlemci kat daha performanslı ve 2x SSD farkı var.

Son düzenleme:
Teşekkürler.. Çok yardımcı oldunuz gerçekten overclock nedir bilmiyorum

Doktor doktor derdime bir çare.. nasıl geldi işlemcim bu hale ?

Doktor doktor derdime bir çare.. nasıl geldi işlemcim bu hale ?

Overclock işlemciye voltaj vererek GHz hızını kat arttırmaktır. İşlemcinin hızını 4.0 GHz' e çıkartabilirsiniz.
(Bu arada şuan düzenledikten sonra verdiğim laptop önerisini önceki mesajda görebilirsiniz.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…