E6600 sistemi 8 RAM'e yükseltmek

frtzngn6565

Femtopat
Selamun aleyküm arkadaşlar. Benim RAM slotum 2 tane. Ben de önceden 2x2 yapmıştım. İnternetten araştırdım. RAM'ın FPS değerinde etkisi varmış. Ben de dün iki tane 4 GB RAM istedim. 260 Türk lirasına. Sizce bu sistemi 8 GB RAM yükseltmek mantıklı mı? Özellikleri başlıkta görebilirsiniz. Sadece League of Legends oynuyorum. Ana kartımın desteklediği miktar DDR3 1333MHz. Bende 2 tane istedim. Sizce performans çok büyük bir etki olur mu veya darboğaz olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açıklamada ekran kartı bilgisini göremedim. PSU bilgisi zaten yok. Hocam tam sistem bilgisi gerekir.

Hocam açıklamada ekran kartı bilgisini göremedim. PSU bilgisi zaten yok. Hocam tam sistem bilgisi gerekir.
Evet başlıkta yazmıştım fakat değişiyor. Radeon hd 4650 ekran kartı dual core e6600 işlemci 4gb ddr3 1333mhz ram var. 2x2.Dün internetten 4x2 1333mhz ddr3 istettim. Şimdi başlığı okuyup yardımcı olabilir misin. Bu arada psu foem 300 w. Bu arada 2 tane ram slotum var. 2 tane 2 çıkarıp 2 tane 4 takacağım.

Olur hocam. RAM kaynaklı drop yemezsiniz. İşlemci Quad olsa daha iyi olur. Oyunlarda artık 2 çekirdek yetmiyor.

Aynen hocam. Q9000 serisi ile GTX 750 Ti bile kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…