E6600 ve GT 1030 darboğaz yapar mı?

Dooingg

Hectopat
Daha fazla  
Core 2 Duo E6600 işlemciye sahibim, ekran kartı alacağım. Bana yardımcı olur musunuz?
GT 1030 almayı düşünüyorum fakat darboğaz olur mu size sormak istedim. Ayrıca dönüştürücü önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olabilir. Anakartın markasını verebilirsen Xeon işlemci ile uyumlu olup olmadığına bakabiliriz. Hem ucuz hem de darboğaz imkanını kaldırır.

Anakartım foxconn G41MXE/ G41MXE-K. 1030 Alıcam şuan intel pentium 2.80ghz E6300 Ekran kartıyla darboğaz yapmıcak bi işlemci söyler misin?

Foxconn G41MXE anakart xeon destekliyor. Xeon E5450 takabilirsin.
Yanıt için saol bir soru daha sorucam. Ben dediğin işlemciye baktım pek anlamasam da şuan kullandığım işlemci sayısal veriler olarak ona çok yakın veya yüksek gibi görünüyor. Çünkü şuan ekran kartıyla RAM alıcak param o dediğin işlemciyi alıcak olsam bile bi kaç ay beklicek. Şu anki işlemcim intel pentium dual core cpu e6300 @ 2.80 GHz. Bu işlemci 1030'u destekler mi acaba? Hani çok darboğaz yapar mı yoksa çok az yani sıkıntı olur mu çok fazla? Yoksa iyi FPS alır mıyım? Açıkcası GTA 5 40 FPS üstü veya civarı açar mı ?
Veya CS:GO gibi oyunlarda nasıl olur?

Kesinlikle fark var. E6300 2 çekirdek ama E5450 4 çekirdek ve Şuanki E6300 ile GTA V hafif darboğaz olabilir. CS:GO için bir fikrim yok ama kasmayağını düşünüyorum.

Öncelikle gerçekten beni mutlu etin saol. Maddi durumum kötü ve biriktirebiliğim parayla 1030 ve 2 GB RAM alabiliyorum. Şu an PC'm 2 GB RAM ve 4 GB yapıcam. İşlemci alamıcam ama GTA 5 açıp rahat bi şekilde oynamak, hafif darboğazla gerçekten beni acaip mutlu eder. Bir de CS:GO'da 150 FPS üzeri civarı alırsam, bi de PUBG merak ediyorum o kadar. Eğer gerçekten dediğin olur ve GTA 5 açar ve kasmadan ara sıra hafif darboğazla oynatırsa sevinçten ölürüm :)

GTA V neyse de PUBG en az 6 GB RAM istiyor. PUBG'de kasma olabilir.

Zaten ben de fazla şey beklemiyim. GTA 5 açması oynatması bile mucize. Sonra RAM ve işlemciyi güçlendirir PUBG oynarım ben. Yardımların için saol beni mutlu ettin Allahta seni mutlu etsin iyi günler :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı