E6700 - 2 GB RAM Sistem için Linux Dağıtımı Önerisi

Daha fazla  
Evet arkadaşlar, bilgisayarımın özellikleri resimde göründüğü gibidir. Doğal olarak Windows bu sistemde artık kasmaya başladı. Linux kurmak istiyorum fakat bu sisteme uygun, en performanslı çalışan dağıtım hangisidir? Benim için performans ilk etkendir. Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Lubuntu dene. Hem ubuntu tabanlı olduğu için türkçe destek ve paket bakımından çok zengin hemde çok az ram tüketen hızlı bir masaüstü ortamı var. (LXDE)

Ram takviyesi yapmazsan windows 8.1 hayal. Ben 3 gb ram, i3 işlemci 2.6ghz sistemde bile kullanamadım.

Debian 8 tabanlı Pardus 3.0 KDE x86'yı kurabilirsin. Debian'dan pek farkı yok, doğrudan Debian 8'de kurabilirsin.

Xubuntu der susarım. Ubuntu unity kullanır ve unity oldukça yavaştır. Xubuntu xfce kullanır ve görseller bir yana, hız konusunda rakipsiz gibi birşey. Tavsiye ederim

Bu da benim bilgisayarım

Dosya Ekleri

• Screenshot_29_05_2015_15_07_56.png
    132,7 KB · Görüntüleme: 391
Hayır aynı şeyi yapmıyorum. İncelemeler detaylı bilgi verdiği için önerilere bu incelemeleri tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…