E6700 için Ekran kartı tavsiyesi

Furkan4545

Decapat
Arkadaslar selam anakartım Foxconn G41MXE-K işlemcim Pentium E6700 3.20 GHz ben buna Xeon X5450 satin aldım. Yanınada ekran kartı almak istiyorum 2. el işlemciyle darboğaz yapmayacak bir ekran kartı alacağım ne almalıyım? Bir de kaçlık PSU lazım (işlemciyi overclock yapabileceğimi sanmıyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:

Darboğaz yapar mı? Bannerlord kaldırmaz değil mi? Bir de bendeki Foxconn ankart ve stok sogutucuyla islemci overclock yapılir mı?

Darboğaz yapar mı? Bannerlord kaldırmaz değil mi? Bir de bendeki Foxconn ankart ve stok sogutucuyla islemci overclock yapılir mı?

Biraz yapar gibi geliyor ama emin değilim. Bottleneck Calculator %36 darboğaz yapar diyor ama bu kağıt üzerinde bir oran, kesinlik yok.

Bannerlord kaldırır mı hiç bilmiyorum, varsa YouTube'ta ekran kartın veya işlemcin için FPS videosu onlara bakmanı tavsiye ederim.

Stok soğutucuyla işlemcinin sıcaklık değerleri +75 falansa yapılmaz, sıkıntı çıkabilir. Anakart kısmını ben bilmiyorum kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…